dijous, de març 6

La noia del mirall

I, allà estic. Si. No aquí, allà. Just davant del mirall. I, per estrany que soni la de davant del mirall és més jo que jo mateixa.

Perquè últimament si algú creu que la del mirall i jo som la mateixa persona s'equivoca.

La del mirall em mira, m'observa i em dóna temps. Em diu que no passa res, que ja tornaré a ser jo. Que només és qüestió de dies que tot torni a la calma.

Em mira i sap que n'he après. Sap que no cal que em miri tan severament, perquè jo tampoc em miro tan severament com fa un temps. La miro i m'hi reconec i m'agradaria capbussar-me dins aquesta imatge meva més calmada.

Però ara no puc. No passa res, em diu, jo hi sóc.

I, potser al cap i a la fi, el fet que hi sigui ja és bon senyal. No sempre hi havia estat, no sempre havia tingut un mirall que em retornés una imatge tranquil·la i relaxada.

El que més m'agrada de la noia del mirall és que em recorda les coses que m'agraden, no em retreu res, i em recorda que renunciar a vegades és guanyar.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

Buf! Un gran post! I jo que em quedo sense res per comentar! Però insisteixo, m'ha agradat molt! :-)

Anònim ha dit...

el que no has aclarit és si el mirallet és amable i et treu maca o no... :-p

zel ha dit...

Anem pel bon camí, doncs... acabaràs reconeixent-hi. i seràs altra vegada una Anna sola (que no sola de soledat) Petonets!

[anonymous writer] ha dit...

El mirall l'únic que fa és mostrar un reflex, així que accepta el que veus, espero que aconsegueixis aquesta serenitat qua tant anheles.

Un petonet!!

Sergi ha dit...

Ves amb compte, perquè de vegades els reflexos dels miralls poden tenir males puces, i si no que li preguntin a la Nicky d'Herois...

Crec que passes per moments estressants de la vida. Tenir una imatge calmada d'un mateix et pot servir, perquè de vegades hi ha situacions que ens superen. Demana-li consell sempre que calgui.

Zincpiritione ha dit...

Renunciar a vegades és guanyar, quina gran veritat!

Llàstima que la Marina Rossell no s'ho apliqui i deixi de cantar d'una punyetera vegada!!!! Brrrrrrrrr :P

Anònim ha dit...

Uau, m'apunto al que diu el Zinc. (A les dues coses que diu, i tant.)

El que veus mola molt, i el que hi ha també. Joder si mola.