diumenge, d’agost 3

15 dies a l'altra banda del PC


Estic de vacances. Potser ara sóc a casa, contant dies per anar cap a la muntanya, però estic de vacances... i necessito que el compàs de la calma inundi cada dia i cada segon i també cada escrit.

Vull gaudir de la tranquil·litat d'una llimonada fresca al vespre. Llegir un llibre fins les tantes i recuperar un ritme propi que durant l'any abandona. Ho vull, ho necessito i m'ho mereixo.

Estar 15 dies sense escriure no és massa. Últimament la distància entre els meuspost s'ha anat allargent. Però és tan diferent quan la distància la imposes tu i no el ritme frenètic de la feina que necessito dir-vos que me'n vaig a descansar a l'altra banda de l'ordinador.

Bones vacances a tots.

Per cert, us recorda a alguna cosa aquest gravatar de ceràmica?


8 comentaris:

zel ha dit...

Bones vacances, doncs. Saps que ets l'enèssima persona que, (com tu i jo), té una foto dels seus peus a la sorra? Cusriós, eh? què ho deu fer?
Apala. a disfrutar!!!

Puji ha dit...

Au doncs! Descansa força!

Sergi ha dit...

Que descansis i torna amb moltes forces. Diria que la rajola pot recordar el teu avatar, però ara no el veig per aquí, així que no sé què dir-te.

Llum ha dit...

Bones vacances, Tarambana!

A vegades va bé desconnectar uns dies de pc :-D

Anònim ha dit...

Doncs descansa molt i llegeix encara més! Això últim sí que ho trobo a faltar...

Bones vacances!

Jo Mateixa ha dit...

Cuca guapa, descansa que t'ho mereixes, ha estat un any durillu :-O

Petonets bonica!!!!!

Alepsi ha dit...

Aaaaaaaaaaaaai.... quina enveja més gran.... i tant que t'ho mereixes!!!! Gaudeix d'aquest ritme pausat que imposa l'agost.... i agafa forces per al ritme frenètic que t'imposaran els petits al setembre..... xDDDD

La Gioconda ha dit...

Que hi porta a les ungles???, bones vacances!!!!