dimarts, de novembre 25

Report: Culet respingón agredit

Quan un metge et mira i et diu:

"Tranquil·la, tinc una tècnica que no et farà gens de mal"

Hi ha tres opcions possibles:

1) Estàs tenint un somni eròtic, això si amb el metge equivocat, perquè aquest no et posa gens!

2) No és cap somni, realment ets en una consulta i el metge és jilipollas.


3) No és cap somni, ets en una consulta i la cara d'espant que has fotut ha estat considerable al sentir les paraules injecció i Nolotil en una mateixa frase.


Trobo que les injeccions al cul són del tot humiliants, personalment tenia sentiments contradictoris. Pensava en que tan de bo algú m'hagués acompanyat i alhora pensava, gràcies a déu que ningú pot veure'm en estat semblant: amb el cul mig enlaire i serrant les dents autoconvencent-me que no em feien mal. Un cop acceptat el fet que sóc molt dolenta amb el tema del control mental i el poder de la ment, penso que el metge és un cabrón i que ja se'n pot anar a la merda ell i la seva tècnica. Jo vull la meva mama!!!

Superat el moment de covardia, penso fredament que el meu grau de tolerància al dolor es troba sota zero, em desmaiaré, em trobaran estesa a terra i m'hauran de reanimar, 300 miligramos de dopamina, la estamos perdiendo.

Em fa mal el cul, el meu culet respingón està sufrint una agressió, 016, 016!!! Em fa tan mal que trobo que el pinsament ja no me'n fa tan. Vull sortir d'aquí, estirar-me al sofa de casa i endollar-me a la manteta elèctrica, directament. Vull una tirita, vull una abraçada, del metge no, gràcies. Fins i tot vull escriure un post! Però per favor, per favor, treguim aquesta agulla!

16 comentaris:

Dessmond ha dit...

No es per consolar-te, però a mi ara em fan infiltracions al genoll i t'asseguro que no ho puc comparar a res que m'hagi passat mai pel cul.
Per cert, que fa temps que esperem una imatge que certifiqui les qualitats respingones que tant proclames. Te'n recordes de nosaltres, no?.
Podem esperar a que et refacis. No ens malinterpretis.
Signat: Jo i un fotimer de seguidors teus.

Josep B. ha dit...

Jo sols necessito sentir la paraula injecció i començo a suar com si fos una font.

Ànims.

òscar ha dit...

i el fregoteig aquell previ que et donen, preludi de la punxada imminent ...

DooMMasteR ha dit...

aaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jordi Casanovas ha dit...

i al braç no podia ser? no vols dir que el metge no te'l volia veure ? ;)

El veí de dalt ha dit...

Jo vull ser practicant per posar una injecció a la Tarambana...i certificar això que demana en Dessmond I no li faria "pupeta"! Cuida't.

Sergi ha dit...

Estranyament, a mi em solen fer destrosses en treure'm sang i sovint perdo el coneixement de l'aprensió. Però el darrer cop la metgessa em va dir això de la tècnica que no fa mal, i va ser veritat, gairebé no ho vaig notar. És que em deixo convèncer de qualsevol manera, collons!

A veure, des de quan posen injeccions al cul als adults? No seria que el metge en qüestió volia veure de prop el culet més respingón de Catalunya? No seria d'estranyar, no?

Striper ha dit...

jo crec que no es per tant l'ultima inyeccio me la va posar una enfermera pru aixerida, por a les agulles no soc donant de sang..Jo et et posaria la tirita de gust.

Yeral ha dit...

No serà taaaaaaaaaaaaaant! El metge deuria pensar, aquest culet "respingón" es mereix una punxadeta... :D

Segur que et va anar bé... I com t'expliqui jo la meva visita al uròleg... Saps com es fa una exploració de la pròstata, oi?? Bé, és igual, potser ho revel·laré al Bròquil un dia... jeje... va ser TOT una experiència...

Abraçà!

Marta Cebrián ha dit...

El proper dia l'enganxes pels ous i li dius:
- Oi que no ens farem mal?

Llum ha dit...

Ostres, a mi fa molt que no em punxen el cul, però comparteixo el comentari: el pitjor que m'han fet mai, són infiltracions. Al peu. Buf!!!

Ah! I a mi també em destrossen quan m'han de treure sang. La setmana passada em van punxar 3 cops, i els dos primers van escarbar, i no van trobar res...

Fora les agulles!!! Que desapareguin!

Veig que hi ha més posts, que aniré llegint mica en mica. Espero que ja estiguis bé del pinçament! (Ho sé, ho sé, segur que trobo la resposta als posts següents...)

Puji ha dit...

Jooooooooo! Maaaaaamaaaaaaaaaa!

Anònim ha dit...

Hi there everyone, I just signed up on this superb forum and desired to say hi! Have a great day!

Anònim ha dit...

Hello Fellow Forumites

Looks 4 sure like www.blogger.com could be a wicked forum for me
I am content to have discovered it.


this is a laugh for you from me : Never hit a man with glasses. Hit him with a baseball bat. :


Lol!

Anybody like Amateur Astronomy


Looking forward to a good long sojourn here!

New York,Uniondale

Anònim ha dit...

Notification would be appreciated but is not required Use adequate ventilation please Since she was also on Ghost's pre-surgery fasting diet[url=http://patriotsofficialshop.com/]Stevan Ridley Kids Jersey[/url]
Betty was the (un)lucky one to have the oral prodding this day
To his surprise[url=http://indianapoliscoltsofficialstore.com/]Reggie Wayne Elite Jersey[/url]
Nancy stopped abruptly after a few minutes and announced she was going to search for a verse that'd been flashing in her mind since they started praying The distinctive color of the emerald is probably due to a trace of chromium in its composition Welcome to your personal power revolution! For more info[url=http://www.torreysmithjerseys.com/]Torrey Smith Jersey[/url]
How do you focus on your urgent e-mail and organize the rest for your review? Think about how you handle your paper mail

Anònim ha dit...

RkffHECjp , [url=http://www.xvideos.com/video1851437/jenna_enjoys_the_pool_3]Brunette going for a massive pole[/url] , CdGPaDw, German girl hurts , XkVSfKl, http://www.xvideos.com/video1851232/anal_sex_couple Teenage washing toes along with fingering the girl red , wutOHzh. kxbTTny , [url=http://www.xvideos.com/video1851334/bunny_love_in_the_voyeur_]Heating up inside whirlpool[/url] , BiqaTKGsm, Beginner unclothed interview , zGSqfJrqUK, http://www.xvideos.com/video1907911/romeo_and_juliet_for_the_ladies Lady looks forward to cock along with ingests , hqvFKvp.