dissabte, de gener 24

Clac, clac, clac

Avui fa vent i em posaré sabates de taló. Clac, clac, clac, clac faran els meus passos sobre la vorera. A cada passa deixaré enrere la setmana, i el vent aixecant les fulles reorganitzarà el temps.
Clac, clac, clac, caminaré mirant de reüll la meva silueta als vidres dels aparadors. Clac, clac, clac... dreta, esquerra, dreta, esquerra i alehop! Deixeu-me fer comèdia pels meus carrers, 1, 2, 3 i un saltiró petit, d'aquells que no veurà gairebé ningú. Clac, clac, clac... amb el nas sota la bufanda i el desig de berenar xocolata. Clac, clac clac... deixeu-me sentir una princesa, només per avui. Clac, clac, clac... flirtajaré amb tu com si no ens coneguéssim, com si no ens haguessim vestit junts, ni vist mai despullats. Clac, clac, clac... faran els meus talons marcant el compàs del meu cos. Clac, clac, clac... per la meva ciutat.

6 comentaris:

rhanya2 ha dit...

Que mona, Tarambana!!! Digues que sí!! Clac-clac, clac-clac... Divina!!
I el millor: com t'ho agrairà!!!

Anònim ha dit...

Clar que sí!
Un, dos, què guapa que sóc, quin tipo que tinc, què bona que estic… un, dos…

Striper ha dit...

Molt ben fet amb el gupu pijat ui sense complexes.

neus ha dit...

Espero que hagis trepitjat ben fort i disfrutat molt!

Jo Mateixa ha dit...

I t'has posat faldilla????, es que ahir per la Rda Sant Pau de Barcelona caminava una noia amb talons fent clac, clac, clac i duia faldilles....i l'hi vam veure les calcetes....

Que erets tu????

:-P

zel ha dit...

Clac clac clac...jo faig ssh sssh, sssh, quan arrossego les meves botes pels passadissos... Els talons no són per mi, Anna guapa!!!!