diumenge, de juliol 5

Feng shui literari


Com relacionar: contes populars i novel·la històrica, novel·la psicològica, feng shui, un sofà hagalund, i més caixes de la Valerie Nylin i IKEA!

La veritat és que el repte és d'alçada però us el resumiré amb breus línies:

Hem anat a Ikea, a comprar un sofa - llit Hagalund, perquè quan tinguem invitats que s'hagin de quedar a dormir no ho hagin de fer al terra. (Podria allargar-me amb la visita i fer un llistat d'altres menudències que van acabar a casa... ja sabeu què passa a: IKEA 3+3+3...= 300 euros, però m'ho guardo per mi).

L'entrada a casa del sofa-llit i aquestes altres menudències ha provocat una reestructuració radial de l'estudi (perquè nosaltres tenim estudi, que som pijos i no volem tenir despatx) aconseguint una habitació gairebé perfecta, crec que per primer cop en més d'un any sento l'habitació "nostra". Per fi la col·lecció "Bureau Chic" i "Boite a Papier", de la Valerie Nylin llueixen sobre l'escriptori.


Amb la remodelació ens hem adonat que hem col·locat els mobles segons la distribució posició inspiratòria del feng shui. (El escritorio está de espaldas a la puerta y frente a una ventana con una vista agradable.) Però hi ha un tema que em preocupa: es consideraria aquesta vista agradable?


De tota manera, convindreu que tot plegat és superficial en comparació amb el fet d'haver descobert, que per atzar del destí aquests llibres són un al costat de l'altre, i en aquest ordre, a la prestatgeria:

Los renglones torcidos de dios - Incerta Glòria - La Castanyera

9 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

acabo de descobrir que la nostra habitaciódel'ordinador (per què no som ni pijos, ni res)també és feng shui, d'esquena a la porta i amb vistes als patís dels veïns.

mafalda ha dit...

Doncs jo el despatx el tinc al pis de dalt amb finestra al sostre. He de grapar l'escriptori a la paret per poder-hi mirar? Casum el feng shui!

PD: Has fet feliç amb més d'un amb l'Incerta Glòria al prestatge, jejeje!

Unknown ha dit...

Doncs, mira, jo m'he quedat amb el fet que l'estudi dóna davant d'un Mercadona. Només he de recórrer tots els Mercadones i trobar el vostre pis. Per sort, un ja el puc esborrar de la llista!

Betty ha dit...

ai! nena, hem de practicar més el feng shui a la granjeta!1 jejeee allá si que tenim vistes!

Sergi ha dit...

Jo de distribucions i feng shui no n'entenc, però al nou pis tinc l'escriptori d'esquena a la porta i vistes a la plaça de l'ajuntament. Els orientals estaran orgullosos de mi.

I sé una altra cosa. L'IKEA és un perill, només s'hauria de consumir per recepta mèdica.

Núr ha dit...

Per què a mi sempre em queden els Mercadones a prendre-pel-cul de casa?? Quina enveja...

Jo, amb 28 m2, m'és ben igual què digui el feng-shui: no tinc espai per a muntar-me el pis de cap altra manera.

Pel que fa a les caixes, m'encanten!

marta ha dit...

Moníssim aquest conjunt chic... fins que he vist la paraula 'mercadona'. Quin contrast!

Ara, m'heu atabalat amb això del despatx i l'estudi. "Casa meva" és un mini pis!!! i només hi ha habitació, menjador, cuina i bany.

Això sí, jo també tinc IG en una estanteria...

Anònim ha dit...

a casa, abans erem pijos i teniem estudi. Des que la famila ha crescut, l'estudi ha estat un batiburrillo atiburradissim de coses, on hi havia un ordenador en un espai més aviat poc feng shui. Ultimament és el meu espai, que defenso com un castell i foto a fora a les criatures adolescents de la mateixa manera que ells em foten fora dels seus castells-habitacions. Un espai on hi ha llibres, ordinador, fotos, papers a dojo i un munt de roba per planxar, combinació harmoniosa allà on en pogueu trobar

Kuroi Neko ha dit...

Concideixo amb la Núr, crec que tens sort de tenir el Mercadona, just davant de casa! Quina meravella!