dimarts, d’agost 4

Ginkgo, l'aneguet

Fa dos anys elmeurei i jo vam adoptar (raptar) un aneguet amb ànsies d'actor. La història la de sempre: aneguet convertit en room amenity d'un hotel suís, és salvat de tan trista vida per parella jove enamorada. Res de l'altre món.



Després de 2 anys amb nosaltres s'ha integrat perfectament a la vida familiar; té nom, llit al lavabo, es banya sovint... té una vida una mica retirada, és el què té ser un nen diferent. Hi ha dies que ens preocupa molt, es queda quiet i no diu res, allà a la repisa de la banyera sol, inert durant hores, dies, setmanes... Potser ja ha arribat a l'etapa introspectiva de l'adolèscencia, però no ho sabem, com que és un il·legal no el podem dur al metge i determinar quina és la seva autèntica edat... Bé, no us vull atabalar amb bestieses, però si demanar-vos un consell en un tema cabdal:

Ara que marxem de vacances i evidentment ens l'endurem que crieu que hauríem de fer:

a) Facturar-lo a la maleta, amb el risc de que se'ns perdí i quedar-nos orfes d'aneguet adoptiu.


b) Dur-lo a sobre i que el senyor dels "raigs-x", sàpiga que viatgem amb un aneguet de goma?

20 comentaris:

Sergi ha dit...

Uala, uala!!! Fa dos anys ja et llegia, perquè recordo en Ginkgo perfectament, i el teu genial post del viatge a Alemanya, ains quins records (el post, i el meu propi viatge!).

Per mi està clar, cap dalt a l'equipatge de mà. Això sí, mira que tingui el volum apropiat, no fos cas que sospitin. Ara no es posen tan rucs amb aquestes coses, però penso que igualment pot ser un risc. Jo me'l pujaria, però si se'l volen quedar... seria inadmissible!

neus ha dit...

estic amb en Xexu Tarambana, a la bossa de mà... només faltaria que es maregés i llavors què?

Llum ha dit...

Sí, jo també el portaria a sobre. Que ja sabem que ets especialista a que et perdin o t'extraviin les maletes :-D I si passa això... llavors, què? Què farà tot solet per aquests aeroports del món durant uns quants dies? S'enyorarà!!!

menxu ha dit...

Depèn. És d'aquells vibradors? ;)

Maria ha dit...

Opino com la majoria!

A la bossa de ma!
I no t'oblidis d'obrir una mica la cremallera perquè pugui veure món! Les noves vistes sempre aixamplen el cor! Ja veuràs com després nedarà més feliç!!

Un pató!

Ah! Bones vacances!! :)

Jordi Casanovas ha dit...

Jo el duria a sobre, sempre és bo posar un punt de surrealisme a la vida dels senyors dels raigs X.

musa ha dit...

El punt de surrealisme que s'aportarà als srs. dels raigs X de l'aeroport serà sensacional, però espero que no us retinguin pensant que en lloc d'un aneguet, porteu una mula!

zel ha dit...

Jo el duria a sobre, també, que es vegi de quin peu calcem, alegria i companyia lliure al poder!

El veí de dalt ha dit...

L'heu de dur a sobre i que fagi fent "cuà-cuà" a dins el bolso, esperant que algú altre que tingui un aneguet il.legal com el vostre el senti, s'aparelli i facin petits aneguets que podeu anar regalant als veïns blocaires!

Jo Mateixa ha dit...

Res de facturar-lo i que el fotin sota d'unes maletes pesants i us el xafin...us podrien acusar de mals pares...res, res tu, ha d'anar amb vosaltres a la bossa de ma i els dels raigos X que no preguntin...ves que no els hi hagis d'explicar tot (quina vergonya no??).

Bones vacances requeteguapa!!!!

Kuroi Neko ha dit...

Sempre pots dir-li al senyor "raigs-x" que és un regal :P

Petonets i bones vacances!

òscar ha dit...

jo optaria per la solució c que és fer veure que us el descuideu a casa al més pur estil maculay culkin. els aneguets són d'allò més autosuficients i cuidarà del niuet amb solvència i, a més, tindrà una mica d'intimitat si vol fer una petita rave cassolana, no?

booooooones vacances!

Laia Martínez ha dit...

que bo! hehehe jo també en tenia d'aneguets d'aquests!!! i encara els tinc per casa! cuida'l bé i puja'l a l'avió, sí, que les maletes... mai se sap! bones vacances! i per cert, si et ve de gust veure una mica de bijuteria que faig entra al bloc que m'he fet www.espurnescomplements.blogspot.com, mira, ara a l'estiu m'ha donat per fer això hehhe petons

marta ha dit...

sense cap dubte: porteu-lo a sobre i si cal soborneu el senyor de seguretat.

meisei ha dit...

Indiscutiblement...porta'l a sobre...I que diguin el que vulguin...ens podran fer treure les sabates, els cinturons, tooot per passar els raigs X...però enlloc hi diu que no puguis portar el teu anec de goma...

Passeu-ho molt bé!

Núr ha dit...

I si l'emboliques amb paper de regal, així, si et pregunten, tens l'excusa de dir que és un regal per al teu nebot??? :D

DooMMasteR ha dit...

Esta prohibit portar animals vius dintre de les maletes... Tindràs que dur-lo a sobre! :P

Bones vacances, rei i reina!

Assumpta ha dit...

Sense cap dubte, a l'equipatge de ma!! :-))

Déjà vie ha dit...

evidentment i sense dubtaro la b!!!!!!! ;)

Amapola Domingo ha dit...

A casa meva hi viu l'Oriol, és un robot del Japó molt maco que ens acompanya a sopar als restaurants i li posem un toballonet com Deu Mana i una cadira a part. Jo crec que l'heu de dur amb vosaltres i que diguin el que volguin els qui el vegin. Pensa que ell mai et facturaria.

espero no haver fet tard...