dimecres, de setembre 30

L'escola

L'escola aquests dies és plena del bronzit nou propi de cada curs. Els plors dels petits es barregen amb històries impossibles dels més grans i els mestres, plens d'energia estem convençuts que ens podrem menjar el món, fer tot, més i millor i que no com anys anteriors ens guardarem prou de que els menuts se'ns mengin del tot les energies. Innocents!

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs ja saps, a prendre molt ginsen (o com es digui), mentre vas dient que no, que no et trauran totes les energies. Només per si de cas, eh?

zel ha dit...

Innocents...que no saben el que es diuen (ens diem) i que no recorden les hòsties i els disgustos...si és que som la pera....

zel ha dit...

Reculo, i sé, que els papes, sempre segueixen al nostre costat...tan dur... no me'n faig encara a la idea, sempre espero trobar-lo, el migdia de cadscun dels diumenges que han passat...els altres dies l'enyoro...

Striper ha dit...

Vols dir que son tant inoccents?

plugim constant ha dit...

Alguns pares també encetem el curs amb molta il.lusió (i no només pel tema que PER FI! estan col.locadets 8 hores al dia)jajajajaj. Energia positiva per tots els mestres!!

Jordi Casanovas ha dit...

malament rai si no comencéssiu així...

rhanya2 ha dit...

Guapa... Sou tan vocacionals, tu i la Zel, que us mereixeu tot i més.
Una abraçada.
:)