dimecres, de gener 13

Feina, feina i més feina!

No us enfadeu oi, si us parlo de feina?

Les vacances de Nadal queden enrere i després de només 3 dies les coses tornen a la normalitat, tant les bones com les dolentes.

Vosaltres sabeu què suposa pels nervis ser en una reunió i tenir la persona de la teva dreta absolutament muda? Una persona que jeràrquicament té el deure de respondre a algunes qüestions, una persona que hauria de mostrar interès, enteniment, involucració, una persona que cobra una pasta per donar resposta a pares, alumnes, mestres, coordinadors i si convé inspecció. Una persona que és a última instància la responsable absoluta del centre! Doncs aquesta persona va estar en una reunió absolutament muda, assentint amb la mirada vaga.

La cosa podria atribuir-se a un mal dia, però el problema és que hi ha hagut tants mals dies que començo a pensar que un bon dia és el dia en que no és a l'escola. Com a mínim llavors, els altres podem fer la nostra feina i no hem de patir perquè passi una cosa que de fet pot ser molt pitjor: que parli.

Que em direu, mai estàs contenta! Si calla perquè calla i se parla perquè parla. Però, és que quan parla ens emmerda a tots tant que fa por i tot. És incapaç de ser resolutiu, concret i motivador. La seva especialitat és omplir-se la boca de promeses que mai compleix i de responsabilitats que no assumeix.

Sembla que parli d'un polític! Personalment, no he treballat mai amb polítics i no hi entenc massa, però si el país el governa gent tant inepte com ell, no m'estranya que anem tant malament.


7 comentaris:

òscar ha dit...

En volten uns quants d'aquesta mena en qualsevol reunió de qualsevol sector.
Malgrat que és fomentar (i premiar) el seu garrapatisme, els prefereixo muts.

Sergi ha dit...

En l'única reunió de poders a la que he assistit tothom va dir-hi la seva, al nivell que li corresponia. Potser destacaríem un parell de persones que estaven nervioses o que participaven per sota el nivell que se'ls suposa. Però força correcte. He de concloure, doncs, que no he topat amb un individu com el que descrius. Si el de dalt no sap estirar del carro (motiu pel qual, en teoria, és allà dalt), més val que plegui i el substitueixin, perquè si no, poden anar maldades.

neus ha dit...

i un motí a bord, què tal?

ànims maca!! i ja saps que ens pots parlar del que convingui.

una abraçada!

Brioxet ha dit...

Mmmm... Estàs descrivint el gerent de la meva empresa potser?
mmm
Molt curioses les similituds...

Dan ha dit...

Un exemple clar del "principi de Peter"

http://es.wikipedia.org/wiki/Principio_de_Peter

Anna ha dit...

El director de l'escola on jo treballo no es queda mut però de fer promeses i fer-nos fer un munt de paperassa administrativa en sap molt! Es un buròcrata acabat!

supos que s'ha de ser de certa manera per voler treballar en "alts càrrecs"

Jordi Casanovas ha dit...

mira tu! el Dan m'ha fotut el comentari...