dilluns, de març 22

Lovely day for a.. post

No sé ben bé en quin punt de la nit penso en el bloc.

Podria ser al sonar "Streets like a jungle, so call the police, following the her, down to Greece..., o bé al sentir I'm sitting here, in a boring room, it's just another rainy sunday afternoon..., o potser amb I was down at the New Amsterdam staring at this yellow-haired girl, Mr. Jones strikes up a conversation with this black-haired flamenco dancer, o bé amb (tothom té un passat) Relight my fire, your love is my only desire...

Tot i que també podria ser que no fos la música sinó l'escuma de la Guinness. Podria ser que fossin els carrers empedrats, o la tarda parlant amb el número 17806, o el teu culet, o les nostres rialles quan et dic una mica massa fort "Ho has fet mai en un cotxe?", acabem de deixar enrere la tercera copa de la nit i el carrer fa baixada.

I arribant a casa els sogres et dic que penso en el bloc i en la Tarambana i en aquest post que escriuré no sé com el dilluns, amb un te a mà dreta i una Hoegaarden a l'esquerra. I tu ben a prop meu.

5 comentaris:

zel ha dit...

Si és que quan et poses a escriure resulta únic, això comptant que no sé anglès...compte si ho entengués!!!!

Nurieta ha dit...

Tot aixo va sonar en el pub del poble ?? Pues no esta mal no ? una mica "revival" pero...

Sergi ha dit...

Com es nota que som d'una anyada similar, em conec totes les cançons! Bé, jo sóc un parell o tres anys més viejuno que tu, però no compta això! Blur, Fool's Garden, Counting Crows i... la quarta l'he hagut de mirar, tot i que coneixia la cançó, però no estic segur de que sigui la versió que tu dius. Take That? Que el poses, per saber quin element falla a la llista?

Anna Tarambana ha dit...

Zel, tampoc hi ha gran cosa a entendre en aquesta música!

nurieta, i el que no explico! ;)

Xexu, Take That! :P Si aquesta cançó sembla the odd one out!!! Realment jo també arrufo el nas pensant en que els escoltava! :S

Sergi ha dit...

Home, els altres els trobo molt acceptables, fins i tot si em diguessis que t'agrada Robbie Williams també... però Take That... que no dona, que tothom té un passat.