divendres, d’agost 20

Papallona movement

Avui em sento fantàstica, una mica voluptuosa i tot, diria... però això últim em penso que és degut als talons (quasi) vertiginosos que m'he calçat per anar a revel·lar unes fotografies - que no revel·lar de fet, imprimir a mida gegant. Passejava doncs per la meva ciutat, mirant-me de reüll en els vidres de les botigues i pensava que no estic malament del tot... si d'acord, potser avui no m'he pintat - però a l'estiu no em pinto mai - i reconec que encara hauria de perdre un quilet que he acumulat a base de plaers gastronòmics estiuencs, però avui em sento bé. 

Tot aquest benestar físic i mental és provocat pel Pilates; a falta d'un lloc com déu mana on practicar-lo, notant el meu cos encarcarat i sabent que fins d'aquí 15 dies no obrirà el meu centre i podré tornar a fer el papallona amb roba esportiva per fer Pilates i uniforme blanc/negre per fer Tai Txi, m'he vist obligada a convertir elnostreniu (piupiupiu) en un temple de relaxació. La bona dona que m'hi ajuda és la pobra Laura Hudson, via youtube, que em diu "This video will open you up and stretch you out", cosa que em fa preguntar si no hauria de fer les sessions amb elmeurei, ho dic pel open up and stretch out... 

La veritat és que és molt reconfortat, em va dient des de la pantalla "Well done", "Hang it there", "Really nice" "Very very good",  és evident que no m'ha vist fer la sessió de força de braços amb dos paquets de farina com a peses. Però podria haver estat pitjor... una mica més i em faig una rinoplàstia gratis, al relliscar-me la manta mentre feia... si crec que feia el papallona.

5 comentaris:

zel ha dit...

jejejejeeje, estàs....puc dir com una cabra? és que em peto el cl de riure...
Saps una cosa, Tarambaneta del meu cor?
Al principi, en l'època prehistòrica de blogaire (jo) sempre volia escriure i ser com tu...ho dic seriosament, (tal com bé explica el Xexu)sempre acoonseguies sorprendre'm, i encara ho aconsegueixes! hihihi. aviat farem el papallona de veritat!

Joana ha dit...

Jo havia fet gimnàstica davant la tele amb la Jane Fonda...n'hi t'ho explico!
jejejej la papallona :)

Sergi ha dit...

Em sembla que jo no podria fer cas a un vídeo que em dóna instruccions per exercitar-me. Li acabaria dient que 'well done' sa pu... mare...

Jesús M. Tibau ha dit...

el que convingui per a sentir-se bé

Anna Tarambana ha dit...

Zel, com una cabra no, com una papallona!!! Gràcies, una abraçada ben forta i ànims que ja queda menys!

Joana, sempre penso amb la Jane Fonda quan veig aquestes dones dels vídeos...

Xexu, jo tampoc ho creia, per fer Tai Txi ja me'n surto sola perquè fa molt temps que en faig, però Pilates em va molt bé per l'esquena i necessitava fer-ne i només amb 1 any fent el "papallona" no en tinc prou per fer-ho sola, necessitava una mica de guia... Ara, m'agradaria veure'm a mi mateixa per un forat.

Tibau, Oi, que si?