dimecres, de juny 4

Últims dies

No tenim temps. No n’hi ha i punt. Ens robem temps a nosaltres mateixos per trobar-nos i prenem decisions on no toca i quan no toca. És la cursa final, la trivial tapa de l’àlbum damunt una acte d’una avaluació, el programa de la festa de l’últim dia tapant la programació a mitges d’un tercer trimestre, que ara es fa massa llarg.

Aquest darrers dies, en que les reunions són gairebé diàries i les demandes de documentació s’amunteguen per totes bandes comencem a tenir la sensació que no resistirem cap dia més.

La memòria del curs es trepitja amb la tria de llibres de cara l’any vinent i mentre estant a dos quarts d'onze em trobo enmig d'una reunió, d'un tema que no em pertoca però per si un cas, vine. Vaig i vinc i a les mans ens esclata la denuncia de Convivència Cívica Catalana, (el periodico - la vanguardia) reclamant que l'escola catalana hauríem de fer més hores de castellà (ejem ejem...) mentre estant inspecció ens alerta que els medis no ho expliquen tal com toca i nosaltres ens preguntem què hem de fer amb el Projecte Lingüístic ara que per fi el teníem al dia i a punt de ser aprovat en claustre! A la merda tot.

No esmorzo perquè la reunió s'allarga i empalmo amb una classe directament. A tres quarts de dotze m'adono que la bufeta m'està matant. No he anat al lavabo des de les 7:30 del matí. A la reunió de la una, estem tan espessos que no aclarim res i com sempre últimament, marxo més tard del què toca i per variar, demà arribaré més aviat del que hauria.

9 comentaris:

Vier ha dit...

Quin estrès, noia. Ànim, que queda poc!

Clint ha dit...

veus..si pleguéssiu a les cinc com sempre no aniríeu tant de cul! jajaja

ara que això de les hores de castellà si que s'explica malament sí!

Va no t'estressis i pren una coronita amb crispetes!

Anònim ha dit...

Vier, ni t'ho explico!

Clint, qui t'hadit que plego a les 2 i no a les 5? Potser estic en unadeles poques escoles que van votar començar la intensiva més tard!

Joana ha dit...

Els mestres de cul, els nens de cul...i els pares de cul!!!
A casa hi ha dies que els 3 hem d'estar a lloc, feina i institut i necessitem patins!
Que tinguis un bon estiu...ben relaxat! ;)

Sergi ha dit...

Però bé, aviat s'acaba el patiment, que suposo que és la pitjor època de l'any, i després a treballar a un altre ritme fins les vacances, no? Bé, tampoc no sé com ho teniu, però planejar el curs que ve es pot fer amb certa calma, oi?

Sergi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

kill reunionitis.
Ànims!

El veí de dalt ha dit...

Que vagin aquest de la Convivència a alguna escola del Raval que jo em sé i que escoltin quan de català es parla... al pati. Ni català ni castellà! urdú o amanhiz! Quins collons!

Moni ha dit...

No t' imagines com t' entenc...petons ja ens queda poc