dimarts, de juliol 15

Dimarts, dimecres i dijous!

Dimarts a quarts de nou i ja sóc comprant al mercat.

M'aixeco a dos quarts de vuit, em dutxo i em vesteixo i surto a la terrassa on la petunia està més mca que mai.

Camí de la feina, faig mentalment la llista. Llom, potser bístec, potser una mica de peix. Em costa comprar peix, no en sé. Però al mercat he trobat la parada de peix ideal per mi. La única de tot el mercat on venen safates de peix fresc per dues persones. Avui he comprat dos talls de lluç. També hi havia rap, però no he pogut evitar caure a la temptació i comprar llenguado.

A dos quarts i mig de nou ja entro per a porta dic el meu "Bon dia" de cantarella i pujo escales amunt a guardar-ho tot a la nevera. Hi ha algú que ja hi té el tupper amb el dinar.

Baixo els escales ràpidament, pregunto si el servidor ja és obert i mentre espero que el PC connnecti a la xarxa escric un post-it on es llegeix: "Recordar, nevera!" amb lletres vermelles de retolador permanent.

Aviat arriben els J.J., i ens asseiem a parlar de mil i una coses. La T. arriba al cap de poc. Aquests dies em sento menys mestra que mai, però m'entussiasme aquesta nova faceta meva.

Quan a quarts de tres, massa tard com sempre últimament, m'arrapenjo a la paret del passadís ple de quadres i em poso a parlar del marron que ens ve a sobre, em passo la mà pels cabells i m'adono que aviat em tallaré els cabells curts. Ara encara, no, tornant de vacances. Ho pressento.

A les tres, més perquè m'ho he proposat que per cap altra cosa, apago l'ordinador, desenganxo el post - it, i pujo a buscar el peix i la carn a dalt. M'acomiado sentint el fred de les bosses a tocar de la carn. Així sé que no m'entretindré. He de córrer cap a casa o el tall se'm farà mal bé.

Arribo a casa a quarts de 4. Estic cansada i vull fer la migdiada abans de dinar.

Dijous començo vacances. Dijous paro.


7 comentaris:

Clint ha dit...

Tarambana no et tallis amb el peix..orada, turbots, bruixa, bacallà..abandona els tòpics! i sobretot sobretot no et tallis els cabells molt curts!!!

Joan Recordà i Pellicer ha dit...

El dijous sabràs quina olor fan els núvols...

simsú, simsú!

Zincpiritione ha dit...

Escolta, però els mestres no hauríeu d'estar de vacances, ja? S'estan perdent els valors, hombre ya! :P

Anònim ha dit...

Bé, tan de bo totes les que vinguessin fossin com aquesta!

zel ha dit...

Vaja, una altra desgracieadeta(de bon rotllo ho dic, eh) que encara no fa vacances. Jo tampoc, encara no, això de tenir un càrrec, és una reputa mèèè`.... Ànims!

Jo Mateixa ha dit...

Guaita tu, comences les vacances un dia abans del teu cumple :-P

Gaudeix-les bonica, t'ho mereixes per un any de nervis, estres, canvis...

Agafa aire i torna renovada (amb cabells curts si cal)

Petonasos a cabassos!!!!

Jo Mateixa ha dit...

Coi, ara me n'adono de que et referies al dijous de la setmana passada...si es que últimament faig tard a tots els llocs :-(

Buenu, buenu, jo per si de cas el dia 25 passaré per aquí de nou :-)