dilluns, de juliol 21

Obres vacacionals

Que avui no tocava post era claríssim. Jo no sóc de les que escriu post per dir que no n'hi ha, sóc de la gent rara que escriure per escriure ho troba absurd i malgrat si escrivís més sovint el meu bloc no cauria en la "desidia" on està submergit últimament... ostres, m'he perdut... és la paraula "desidia" que se m'ha entrevessat... bé, que escric contra rellotge, d'aquí un quart he quedat amb les amigues, abans he de passar per la farmàcia (sort que elmeurei m'ho recorda, que sinó..) i aquí estic... barallant-me amb blogger i amb l'html! Ja no sóc la que era...

Bé, res que si passeu per aquí no us entrebanqueu amb els codis, ni els sidebars, ni els banners... sobretot que ningú em toqui el header que el "mato" i si veieu algun pantone que s'escapa feu-lo tornar a entrar. Hombre, ya! Que em tenen farta!

Us deixo uns dies... mig per obres mig per les vacances! Perdoneu el desordre... ja sabeu que jo no sóc ben bé així...


7 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

si al vostre niu fas tants canvis com al blog es compadeixo delteurei ;)

vilapou ha dit...

Jo també hauria de començar a fer obres... però fa una mandra! Bé, i també hauria de començar a fer vacances, que ja toca.

Sergi ha dit...

Doncs crec que el nou disseny ja apunta maneres, tot i faltar-li diversos detalls. Que et provin els dies de descans, i a veure com et queda aquesta nova plantilla, que sempre ens sorprens.

Anònim ha dit...

Doncs jo he tornat a bloc.cat (antic blocat). Torna a funcionar com havia funcionat fa anys, o sigui, com ha de funcionar una cosa així (com el blogger vaja...).

M'agradava més el teu bloc de blocat Tarambana!

Anna Tarambana ha dit...

Jordi Casanovas, ja m'agradaria però elmeurei em té vetada l'entrada a ikea! :S

Mestre, descansar ens va bé a tots! La plantilla pot esperar!

Xexu, Bufff... li falta moooolt però no he tingut temps de més... Blogger m'0ha donat alguns problemes amb el tema "widgets" i al final me'ls he hagut de carregar tots! :(

Jo, sort i que no torni a petar! :)

Jo Mateixa ha dit...

Joooooo, bueno, vale, si has de marxar....menys mal que nomes seran uns dies eh!!!!

Mira, per si de cas resulta que el dia del teu cumple (25 de juliol) no estas per aqui aprofito ara i et felicito PER MOLTS ANYS BONICA!!!!!!!

Descansa i relaxe't, segur que ho necessites, oi??

Petonets dolcets!!!!

Anna Tarambana ha dit...

M'encanta perquè ja m'has felicitats dues vegades!!! :)

Ja sóc aquí, preparada per una celebració maratoniana i familiar! Comencem demà al vespre i fin diumenge visca la teca i el cava!!! :D

Una abraçada, guapa!