dissabte, de desembre 20

El tren ja ha sortit

Si, si! El tren del blocaire invisible va deixar l'estació nadalenca en data 19 de desembre i puntualment es dirigeix al seu destí: el dia 5, nit de Reis. Els maquinistes, elveidedalt i una servidora, amb barret de Pare Noel farem dringar la campana i us farem arribar un email amb el vostre amic invisible.

(Perdoneu... confesso que no m'he recuperat de sentir en Pep Sala cantant (o fent veure que canta) el Tren de mitjanit! Per favor, que algú me la tregui del cap! Per favor, que algú li digui a aquest home que no sap cantar, que canta amb el nas i que ja no és ningú, gràcies!)

Quin nervis!!! No pel Pep Sala, deu-nos-en-guard-la-li-lo-lero! Sinó pel Blocaire Invisible!

Un cop rebreu l'email amb el nom de la vostra parella invisible en un futur immediatíssim, més immediat desafortunaament que la desaparició de les ràdios del Pep Sala, heu de fer anar la imaginació per tal que no us descobreixi, anar agafant idees i preparar un detallet virtual que penjareu en forma de post la nit de Reis! Quina emoció!

Els apuntats al Blocaire Invisible 2008 són 62 i podeu trobar la llista a Cal veí, comproveu que tot estigui correcte!

I recordeu:


8 comentaris:

Striper ha dit...

Aixxxx quins nervis!!! No se si t'arribat si no;
Et faig arribar els meus millors desitjos per aquest nadal i aquestes festes que s'apropen ho vull amb aquest VÍDEO.
Si al enllaç no heu pogut veure el vídeo aquesta es l'adreça.
http://es.youtube.com/watch?v=Pj6SuKadKzY&feature=channel_page

Sergi ha dit...

Jo no m'hi he apuntat perquè no m'agrada aquest joc, tampoc ho vaig fer a la feina. Em sap greu. Però no puc deixar de comentar que m'ha fet molta gràcia això del Pep Sala, comparteixo el teu sentiment cap a ell, hehehe.

David ha dit...

Intueixo que aquest post es comentarà més en Pep Sala que el tema de l'amic invisible. Jo no tinc bloc, i mira, comento només pel tema del suposat cantant. I ja que hi som, com d'ell n'hi ha masses que sonen. I bon Nadal!

Anònim ha dit...

Ah i ara que t'he de dir jo, com blocaire in visible,que soc un blocaire (qui diu noi pot ser noia) que te bloc. No això seria poca pista. Aiiii Reina per que si tens rei tu deus ser la seva reina no? El teu blocaire invisible.

zel ha dit...

Jo no sé gaire com va, és el meu primer cop...ja me'n sortiré....
nena, vacances...les necessitava...

Eli ha dit...

Apa... quines coses de dir.... Si en Pep Sala és tot un poeta!!!!! Que no saps cantar, dius??? No dona, té el seu estil propi... però que hi farem, entre gustos no hi ha disgustos!!!

Garbí24 ha dit...

Ana no he rebut el meu blocaire invisible

Núr ha dit...

Ostres! Així que has estat tu??? Ho llegia aquesta tarda al bloc de l'Eli... aix... a veure si l'any que ve m'hi apunto! això sí 62 persones és un bon merder!!!! A veure com surt!!! hauré de córrer blocs, el dia 5!