dimecres, de gener 7

A fer, malgrat treballar: celebrar 3 anys

Demà, començo a fer llistes. Llistes d'aquelles que tenen data i temps límit. D'aquelles que sempre tenen un marge a l'esquerra perquè puguis fer-hi una creueta de fet. Llistes que no s'acaben mai, que sovint semblem mossegar-se la cua, que gairebé sempre diuen el mateix, perquè siguin quines siguin les paraules totes tenen un mateix significat: "No tens temps".

I, a mi m'agrada tenir temps, temps per despertar-me, temps per trobar el gust al cafè amb llet i temps per caminar amb un somriure mentre miro com els carrers es vesteixen de dia. Temps per disfrutar de la meva feina. Temps per poder recordar tot el que sempre acabem oblidant: com els 3 anys de la Tarambana.

Avui, abans que arribi la llista de demà en faig una altra. Coses a fer encara que treballis:

Beure te de rooibos amb canyella, tornar a fer un Sacher, escoltar la música que m'agrada, escriure posts, celebrar un altre any en aquest món, anar a comprar a plaça, berenar un suís amb un croissant de xocolata, veure Eva al desnudo, llegir, llegir i llegir, aprendre a fer les profitaroles de la mare delmeurei, despendre'm de tota la roba que no em poso, fer més fotografies, portar-les a imprimir i posar-les en un marc, encendre les espelmes de casa, banyar-me amb aigua tèbia, millor calenta, fer l'amor, fer crispetes i una cervesa davant la televisió, mirar elmeurei d'amagat mentre ell llegeix, riure cada dia, sorpendre'm amb la quantitat de borró que hi ha sota el llit, mirar la televisió, apagarla perquè no fan res de bo, tornar a anar a Ikea, comprar-me croissanets de xocolata i menjar-me'ls cami de casa, sorgir el parell de mitjons que fa una setmana esperen sobre la calaixera, tornar a fer cookies de xocolata i guardar-les a la caixa metàlica que m'han dut els reis, recuperar els capítols de "Si, primer ministre", baixar-nos Memento d'una vegada, beure més aigua, endreçar els 3 calaixos de l'escriptori, agafar el cotxe i anar a passar un dia fora, posar al dia l'agenda de direccions, espiar a través de les finestres de la gent, sortir a donar un vol sense cap objectiu, deixar-me el paraigua i haver d'arribar a casa corrent, agafar el paraigua i carregar-lo tot el dia sense necessitat, pensar que necessito un bolso més gran, comprar-lo i no fer-lo servir, regalar-me un massatge raro, tornar a anar a esquiar, quedar per sopar, anar a Madrid, estalviar més, pensar en les vacances d'estiu, regar les plantes, amagar-me a casa per veure si elmeurei em troba, fer acudits dolents, fer pebrots escalibats, jugar als escacs, jugar-me sopars i perdre, emborratxar-me amb 3 copes de cava, no entendre el món, entendre'l i pensar que més val no entendre'l, trucar i demanar hora al dentista, riure amb el meu metge de capçalera, riure encara més amb el pediatra de quan era petita, fer mil petons a la meva mare per sentir l'olor de mama, tacar-me cuinant, mirar les rajoles antigues de les cases, imaginar-me la vida de la gent que no conec, fer molta punxa als llapis, posar-me a plorar mirant una pel·li romàntica, fer una llista de coses a fer encara que treballis, fer-la i no saber com acabar-la.

Perquè en el fons no vols acabar-la, perquè les possibilitats són infinites i... coi, que per celebrar-ho vaig a berenar galetes amb xocolata i un bon got de llet. A la vostra salut! I, gràcies per ser aquí després de 3 anys, 3 anys on simplement he escrit cosetes vàries que em passen pel caparró!

21 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Amb una llista així segur que algo encertes . De fet es una bona llista , no se si fer copiar i pegar i m'estalvio feina.

Joana ha dit...

Jajajaj...La majoria la tenim aquesta llista. A mi m'encanta fer creuetes i fer una nova llista...
Felicitats pels 3 anys, pel Blocaire invisible i per saber disfrutar de les petites coses de cada dia.
Bon any nou!

Clint ha dit...

i son posts així que ens fan tornar!

Felicitats!

Sergi ha dit...

Oeoeoeoe, 3 anys de Tarambana! Moltes felicitats. Ja tenim una edat (blogaire), però aquí quan s'arriba a la maduresa? Bé, és igual, m'encanta la teva llista, i m'encanta compartir aquest moment de celebració! A seguir endavant, que volem més Tarambana!

Si finalment baixeu Memento, serà un encert, però paciència, que s'ha de veure amb calma, i es comença a entendre la tercera vegada que la veus.

Striper ha dit...

3 anys 3 de bons posts...

Laia ha dit...

Felicitats! Uau, 3 anys!

M'encanta la teva llista, perquè posats a triar, no en trauria res... Tot això ha de ser compatible amb la feina, per força! La xocolata i el rooibos són aliments imprescindibles, no els podem manllevar de la dieta per l'estúpid fet de no tenir temps. Ni parlar-ne!

Carquinyol ha dit...

Moltes felicitats pels teus tres anys de blocaire, espero que en siguin molts més!!

La llista iés interessant... però m'ha sorgit un dubte: el rooibos és un te o és una planta diferent?? és que a mi m'han comentat que és una planta diferent i ara ja no sé què pensar... :S

Anna Tarambana ha dit...

Carquinyol, tens raó, no és te, és una planta rara... Això passa perquè tot ho venen amb bossetes i tot t'acaba semblant igual!

Roi ha dit...

Felicitats pels 3 anys Tarambana!

M'ha encantat el teu post d'avui. Si em permets una comparació, m'ha recordat el final de "the pillow book".

Dan ha dit...

Uala! Tres anys ja donen un pedigree important! Moltes felicitats!
M'agrad la llista. Bona part en faré copy - paste (no t'importa oi?)

neus ha dit...

Per molts anys Tarambaneta i per molts post com aquest!

Sempre és un plaer passar per casa teva :*)

Unknown ha dit...

Tres anys! Uau! Ja vaig dir que recordo el teu primer post: el de la tele! Clar que jo encara no era blocaire! Però la data a celebrar de fet, va ser ahir sinó m'equivoco! :-)
Bona llista!

Jordi Casanovas ha dit...

moltes felicitats i que duri i quan arribis a mitja llista avisa...

khalina ha dit...

Moltes felicitats pels 3 anys!

Una llarga i agradable llista. Encara treballem i a part tinguem altres obligacions, també hem de trobar temps per gaudir d'altres coses. La vida ho mereix!

Gràcies per organitzar amb el Veí el joc del blocaire invisible.

He fet la passejada darrera de vosaltres tres,i d'uns quants altres blocaires. M'ha encantat. Quantes sensacions!

L'Avi ha dit...

Doncs moltes felicitats. També és moment de recordar a tots aquells/aquelles blocaires que han anat deixant aquest món virtual durant aquests tres anys.

Zincpiritione ha dit...

Gran llista, gran post, gran bloc i gran tot!!!

Quina gran anyada blocaire, la del 2006! ;) Llàstima que, com diu l'Avi, alguns ens han abandonat... (on deuen parar Sir William, el Rock'n'Roll, el Perdedor... i tants altres??)

Re, que moltíssimes felicitats i que per molts anys ens puguem anar llegint i comentant en vida de tots, amb salut i fenya i bon humort, perquè aixòs de la catosfera és un gran què, construït dia a dia i post a post per una colleta de gent molt maca que, ambès de dogrà's i emborratxà's pels barts, es dedica a escriure, lu qual és una cosa molt maca i digna hasta d'admirar!

DooMMasteR ha dit...

Guau! 3 anys!! Per molts anys!! :-)

Jo Mateixa ha dit...

Nena, amb unes llistes aixi de llargues vols dir que ho faràs tot????

:-P

Petonets!!!!!

Eduard ha dit...

3 anys... has dit 3 anys... i amb aquestes entrades i aquestes llistes... ufff.... Moltes felicitats !!!!

Kuroi Neko ha dit...

Moltes felicitats, doncs!

Jo també tinc ganes de tenir temps per fer moltes de les coses que expliques a la teva llista... Paciència!

aigua_clara_

Llum ha dit...

Vinc una mica tard, però igualment: felicitats pels tres anys!!! Ja fa 3 anys? Ostres! Jo també he estat aquí des del principi (tot i que moltes vegades sense comentar!)

Felicitats altra vegada!