dimecres, de desembre 2

De matí

Les 8 i 02, segons el rellotge de la Plaça.

Un paper de Xupa-xups a terra i els meus passos que ressonen camí de l'escola. Les 8 és una hora en que encara hi ha el silenci de la matinada però ja s'intueix el bronzit del dia. Els carrers encara es veuen solitaris i les mirades que es creuen sempre són les mateixes.

Al bar de la cantonada hi ha la mateixa noia prenent-se un tallat i els mateixos botiguers fullejant el diari. L'amo de la parada de flors encen el puro i les quatre iaies s'encaminen a plaça. El forner obre i les quatre mestres caminen cap a l'entrada de l'institut, a mesura que s'acaba el trimestre les seves maletes es veuen més gruixudes i potser el seu caminar sembla més lent.

Al girar al cantó, com sempre, veig de lluny a un company de l'institut, no ens saludem, jo no en recordo el nom, però s'ha aprimat i ara vesteix americana i corbata, avui no ha triat bé les sabates.

Arribo a l'escola després d'haver saludat a un quants pares. Quan em giro, tot fent girar la clau al pany miro el rellotge de l'entrada: les 8 i 10. La monitora ha tornat a deixar la bicicleta a l'entrada, els monitors del vespre no van guardar les pilotes i hi ha uns cartrons recoltzats a la paret de la dreta. És que ningú fa res del què toca? Penso. Miro a la dreta, per sort no sóc la primera a arribar, per sort com cada matí i durant deu minuts puc seure i mig rient organitzar el dia que segur que ens portarà alguna sorpresa.


No t'oblidis d'apuntar-te a l'Amic Invisible d'enguany!


8 comentaris:

Unknown ha dit...

:-) M'agrada aquest post

Unknown ha dit...

hola! ostres, quina historieta-realitat mes maca hehehe m'agradaria saber en que consisteix aixo del blocaire invisible... res, nomes dir-te que soc la Laia de www.lamaba.blogspot.com, pero que m'he aficionat a fer cosetes de bijuteria, si vols fes una ulladeta al meu bloc i em dius la teva opinio! :)
www.espurnescomplements.blogspot.com fins aviat!!!!!!

Sergi ha dit...

Mmm... tu també tens la sensació que allà a la feina cada dia et portarà una nova sorpresa? Jo la tinc, i normalment, no és per bé...

Joana ha dit...

Estrenar el dia i esperar què et portarà.
Clar que si tothom fes el que li toca no hauries escrit el post així :)

Jordi Casanovas ha dit...

quotidianitat optimista...

El veí de dalt ha dit...

I estem anunciats a l'Avui amb el Blocaire invisible (Cultura, pàg. 2). Fiuuuuu!

Kuroi Neko ha dit...

Ja ens queda menys per Nadal, ànims!

Núr ha dit...

Ostres! De debò heu sortit a l'avui?????