diumenge, de gener 10

De les katiuskes a les rain boots.


Confesso que aquestes rebaixes m'he excedit. Què voleu que us digui? Sabeu que sóc dèbil, sabeu que davant una botiga de roba em costa aturar-me i també sabeu que últimament he estat molt bona nena.

L'únic caprici fora de lloc ha estat comprar-me unes botes de pluja, res de l'estil katiuska de la nostra infantesa. Les meves katiuskes eren blaves, aquell blau elèctric de quan ets petit que se't veu d'una hora lluny, el mitjó sempre em quedava entre-girat i cada pas era una tortura. Les botes que m'he comprat s'inspiren en...



Les Hunter! Que són l'última moda, i que a un mòdic preu de 100 euros et fan sentir una celebrity caçada d'incògnit comprant al Mercadona. Jo, per sentit comú i perquè encara no tinc prou confiança amb elmeurei que encara creu que no sóc superficial i que sembla haver oblidat la meva crida fa un parell d'anys demanant ser okupa d'armari a tot blocaire que em deixés guardar la meva roba, m'he comprat la versió imitació. (No he trobat les meves a Internet però ja us en feu una idea)




Sé que no ho entendreu però la meva part de fashion victim que creia oblidada ha renascut de les cendres i està imparable! Creia que havia donat la campanada divendres al comprar-me un bolso, però avui al veure el vestit més bonic del món no m'he pogut resistir, és un vestit de pel·lícula. Quan l'he vist duia el meu nom escrit! I, no el podia deixar solet allà a la botiga, que a les nits refresca i dins l'armari de casa, apratadet entre tanta roba hi estarà més calentó!

PS: Per què es deien katiuskes?

10 comentaris:

rhanya2 ha dit...

Digues que sí, Anna!! Amb aquestes no faràs clac-clac però estaràs divina de la mueeerrrte!!!!

Marlene ha dit...

Katiuska és Caterina en rus. Em sembla que en un musical que es deia així, la protagonista sortia amb aquest tipus de botes. (Tot i que sona, inevitablement, a armament militar...).

Xulíssimes. Bon any!

Laura ha dit...

Me prestas las botas para ir a trabajar mañana?? pq no veas la nevadita que está cayendo... al final yo tb me voy a tener que comprar unas en lass rebajas...

Striper ha dit...

Jo recordo que amb les katiuscas podiem fer xip xap als basals sense problemes.

neus ha dit...

oh calla, com odiava que se'm regiressin els mitjons!!!
Mones, mones...
Tu no canviïs dona, ens encanta tal com ets!

Unknown ha dit...

Digues que sí, Tarambana!
I la foto del vestit??

Jordi Casanovas ha dit...

http://etimologias.dechile.net/?katiuskas

sembla que la Marlene te raó

Zincpiritione ha dit...

Tot aixòs de les katiuskes de la infantesa i tal està molt bé. Però a mi, de la infantesa, hi ha una altra cosa que em té intrigat (i ja ho vaig comentar en el post anterior): en sèrio que ningú no recorda la nocilla de color rosa?????

Perdoneu que hi insisteixi, però sujuru que jo, de petit, n'havia vist!!

merike ha dit...

Nokian Jalkineet

Kuroi Neko ha dit...

I la versió d'imitació quin preu aproximat té??
Les trobo molt maques i pràctiques!
Són còmodes?