dimecres, de març 31

Pensaments abans de traspassar l'arc de seguretat

Em pregunto (inquieta) en el cas hipotètic que fossis la dona biònica com passaries l'arc de seguretat sense que aquest et delatés? Amb elmeurei hem estat parlant de la possibilitat de que estés feta de titani, però jo he al·legat, molt oportunament que en aquell temps el titani encara no s'havia descobert.

Elmeurei, hàbilment m'ha respost que si s'havia inventat la dona biònica s'havia inventat el titani. Però és clar, és un argument molt poc vàlid perquè si ens posem puristes ja no podem fer hipòtesis com ara: "si fossis la dona biònica com passaries l'arc de seguretat sense que aquest et delatés?"

Elmeurei però, té un argument que tanca la discussió: el titani s'havia descobert i ja s'havia enfonsat en els temps que el món era salvat per l'orella biònica.



Elmeurei afegeix que la dona biònica es deia Jaimie Sommers i que tenia un gos que saltava amb ella als títols de crèdit. El gos era biònic? Ens preguntem.

4 comentaris:

neus ha dit...

sí i tant! bé, parlo de memòria, però juraria que alguna cosa 'estranya' tenia :P

saps que n'han fet una versió moderna? però l'han fotuda al pal, la dona biònica ara és una morenassa i no pas tan guapa com la d'abans...

la meva teoria és que passava corrents taaaaaaaaaaaaaaaaaaan ràpid que l'arc no tenia temps de notar-la, ni l'arc ni ningú.

Sergi ha dit...

Em semblen unes discussions molt raonables per un moment així, qualsevol parella amb categoria s'ho preguntaria.

Núr ha dit...

Vols dir que el titani pita en passar pels aparells aquests? Vull dir... la gent que porta algun clau a l'òs per una operació, els píercings i totes aquestes coses... Que jo sàpiga, a ma germana no li piten els pírcings i al meu cunya no li piten els claus que duu a la cama... Així que, segurament, si fossis la dona biònica no pitaries en passar pels aparells! ;)

Puji ha dit...

Confirmo coses: el gos també era biònic, el titani pita i s'havia descobert abans de la dona biònica i abans d'enfonsar-se.

I per últim: proveu de veure ara la dona biònica i us morireu de la risa.