divendres, de setembre 17

Tindré bloc!

Els primers dies de curs, quan encara no anava atabalada amb les mil coses que suposen tenir tutoria i alhora ser especialista d'anglès, tenia el cap bullint de projectes i vaig tenir la idea de comentar això a la meva paral·lela:

"He pensat que podríem obrir un bloc de les dues classes."

Ja sabeu que sovint se'm para el cap... Crec que els blocs escolars són una molt bona eina per acostar família i escola, i alhora permeten apropar als alumnes a un mitjà engrescador. Confesso que malgrat no deixi de pensar-hi, en aquests moments no ho veig factible: tenir un bloc escolar és una gran responsabilitat i més si els pares són (com els de l'escola) crítics. A banda de l'allau de feina que tenim... gràcies senyor conceller per pensar amb els peus.

Ahir, parlant de les TIC i les TAC, QUE tants canvis de nom no sé a que treuen cap, la meva paral·lela em diu:

"Hem de parlar d'allò del bloc"

"Buff", vaig dir jo "ho veig impossible!"

"Tranquil·la" em diu "m'he apuntat a un curset per fer blocs"

Estic tranquil·líiiiiiiiissima, només espero que no vulgui obrir-lo a xtec. Per favor, jo a blogger o no jugo! Hombre ya! (Aquesta doble vida, on sóc limitada a nivell internàutic em matarà, us ho juro!)

8 comentaris:

Unknown ha dit...

hahaha L'anècdota és genial! El curset li podries fer tu! :-)

marta (volar de nit) ha dit...

ostres, em sembla que et compadeixo. I si confesses?

Clidice ha dit...

Què bo! i tu amb cara de "no sé res de res"? :P

Per cert que fa temps que vaig tenir notícia d'un blog (jo no dic bloC) de l'Argentina, quan em va escriure el professor sobre un conte que havia publicat, i em sembla una molt bona eina per treballar certs temes. El blog es diu No discrimine, és una mica naïf, però em fa l'efecte que fa la seva funció en aquella comunitat. :)

Clint ha dit...

És una molt bona idea...ara, si el feu per a que els pares puguin comentar i tal, que és el que dona vidilla..reviseu que heu activat que es puguin escriure comentaris!

El bloc del meu gran quan feia segon no deixava comentar...

I tu no et facis la tonta en la teva altre vida, que segur que no cola!

Laia ha dit...

Ai, jo també he participat en un altre bloc!! Però l'han volgut fer a wordpress. És de l'associació esportiva del meu antic cole, que es va formar quan jo encara hi era i hi col·laboro des de llavors.

Curset per fer blocs... no ho havia sentit a dir. Però si tot això és molt autodidàctic i anar provant!

Sergi ha dit...

No seria maco que ho haguessis fet, però davant del comentari del curset per fer blogs et veia contestant alguna cosa com 'tu no saps amb qui estàs parant!'. Pobra noia, poc que s'ho deu pensar. Però pensa que hauràs de tenir un altre perfil diferent, encara que sigui de blogger, perquè no voldràs que al blog de les classes hi haparegui una tal Anna Tarambana... i compte amb els errors a l'hora de fer comentaris, si estàs a l'altre perfil pots publicar amb un nom que no vols tant allà com aquí. Vols dir que no seria millor fer servir un altre servidor?

Elfreelang ha dit...

És tota una responsabilitat sí! i fes cas del que diu el XeXu, un altre perfil amb un altre nom i ja està! jo he tingut dos blocs més amb alumnes de 14 anys...un amb el mateix perfil i dóna peu a moltes confusions...l'altre ja el vaig obrir associat a un altre compte....Sort!

viu i llegeix ha dit...

Fes-te la tonta, no ho dubtis. Passa per ser una ignorant de les noves tecnologies, segur que tens prou capacitat comediant per fer-ho!!

Sort