dijous, de novembre 4

Eleccions

Algú em pot explicar, per quin motiu atzarós, dels milions de persones que hi ha en aquest petit país nostre, m'ha tocat a mi rebre una carta tota seriosa que diu així:

"Sra Anna Tarambana, d'acord amb la vigent llei orgànica del règim electoral i per donar compliment al que disposen els seus articles 26 i 27, heu estat designat per formar part de com a PRESIDENT SEGON SUPLENT de la mesa electoral del districte censal... a les 8 del matí del dia 28 de novembre de 2010 per presidir la votació en les eleccions al Parlament de Catalunya."

Amb l'esmentada carta també he rebut un llibret tItulat Manual d'instruccions per als membres de les meses electorals. Supervisat per la Junta Electoral Central, sessió 09-09-2010.

Jo sóc una bona ciutadana, tinc la bandera catalana i la penjo al balcó sempre que s'escau, no caic en la submissió lingüística, faig totes les eles ben geminades i dins el meu vocabulari encara hi ha un raguitzell de paraules i expressions d'aquelles de l'època en que Déu va perdre l'espardenya, i que quan les faig servir els meus alumnes em miren raro. No havent fet cap mal, no entenc com és que m'ha tocat a mi. Precisament a mi!

Espero que el president/a no falli (ni el primer suplent).

14 comentaris:

chamb ha dit...

el suplent es presenta i ja pot marxar....

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Passa a les millors famílies. A mi em va tocar un any de presidenta de mesa, i el següent de primera suplent. De presidenta va ser un rotllo, perquè al meu barri llavors només hi havia censades 200 persones. I de suplent... doncs fer la firmeta a les 8h del matí i cap a casa... espero que aquest any no em toqui...

Zincpiritione ha dit...

PRESIDENTA SUPLENTA???? Ualaaaaa! Aixòs vol dir que si el President Mas agafa la baixa... tu seràs la nostra Presidenta???? Com mola!!!!!!!! :P

Sergi ha dit...

Jo espero que no em toqui. Primerament perquè estic empadronat a un lloc on ja no visc, i si m'envien la carta no la podré veure. I segon, perquè aquell dia estaré fora del país, i suposo que hauria de fer algun tràmit per dir que no hi puc anar.

Com diuen els companys, esperem que el president i els suplents no fallin. Et tocarà matinar, però després a recuperar el son.

El porquet ha dit...

A veure si hauràs d'escalfar per la banda de la taula... ai no, que aquell dia en direm meses.

Llum ha dit...

Jajaja, tranquil.la! De segon suplent segur que no et toca. T'ho diu una que hi ha estat uns quants cops (així que no et queixis!).

La multa per presentar-se sense causa justificada fa que normalment tothom hi vagi. El que toca els nassos és haver de ser-hi a les 8 del matí...

Jo un cop que pensava que me'n salvaria era primer suplent... i el president es va presentar a les 9 menys 10!!! Per poc el mato quan va arribar! Almenys hagués avisat que arribava tard! Jo 50 minuts allà i sense saber si m'havia de quedar per tot el dia o no!

Carquinyol ha dit...

Precisament t'ha tocat per això... si fossis gran balladora de sevillanes, fan de la Roja i seguidora de Belén Esteban t'haurien deixat descansar a casa per a que poguessis decidir a quin espanyol votar ;)

Elfreelang ha dit...

La cosa és que hauràs de presentar-t'hi igualment a les 8 i esperar que es presentin tots ...a mi em va tocar un cop ser suplent...l'única cosa bona va ser que vaig votar la primera, total ja hi era , espero que no et toqui ....

Anna ha dit...

Espero que tinguis sort. A mi em va tocar dos anys seguits de presidenta. I un d'ells tenia un exàmen l'endemà. Em vaig cagar en tot, perque a més vaig haver de portar els vots al registre, etc, etc. I no vaig ser a casa fins a les 23h...

Clidice ha dit...

Ànims! només et caldrà matinar i podràs tornar a casa amb els crusants comprats i la nata :) A mi em va tocar tres vegades seguides presidenta de taula grrrrrrr, fins que vaig anar a l'ajuntament i els vaig dir que potser que a la propera vegada m'apuntessin a que em toqués la 6/49 per exemple. Mai més! :)

Déjà vie ha dit...

Anna, Anneta pots contenta i feliç pq a mi m'ha tocat ser PRESIDENTAAAAAAAAAAAAAA. Oh nO!!! sisi com ho sents. a vera si es veurem i tot.:P

Unknown ha dit...

Vas a ajudar a dur endavant el sistema democràtic a Catalunya, Anna! Almenys vosaltres teniu el poder de decidir com serà Catalunya el dia de demà...Ací, al País Valencià, fem el que fem, ens continuaran robant, enganyant i espanyolitzant; així que estigam a la taula o no, pel sud estem més fotuts!
Agafa-t'ho amb bon humor i filosofia...Pensa que, sense la gent com tu, la democràcia no existiria.
Salutacions

Marta Cebrián ha dit...

Fa poc que vius on vius? A en Jordi i a mi ens va tocar estar en una mesa electoral en comicis diferents quan no feia ni tres anys que vivíem a Torroella. Si mai canvies de poble pensa que potser et tornarà a tocar.

El veí de dalt ha dit...

Diga'm on et toca i vinc a botar només per veure't! Ah! És votar amb "ve baixa"? Doncs també...