dimarts, de novembre 16

No puc escriure el post, és que tinc unes agulletes...

La raó per la qual els humans anem al gimnàs són les tiretes, altrament dites "agulletes". No us enganyeu, la gent diu que hi va per estar en forma, per perdre alguns quilets, per lluir abdominals (els famosos six pack), per enfortir la musculatura, per ser més actius... alguns poden arribar a confessar que hi van per lligar-se a algú, o per, com a mínim, donar un cop d'ull ràpid a la secció "mireu que bo que estic, quin moreno llueixo i quin bícep més guai". 

Però, tot això són històries, invencions del subconscient (vaja, that's bullshit, i punt, hombre ya!). Els humans anem al gimnàs perquè la nostra màxima aspiració és poder dir l'endemà al matí, a la feina: "ui, tinc unes agulletes, és que ahir vaig anar al gimnàs". Ho esperem dir i sentir a cada múscul del nostre cos, perquè les agulletes són la constatació que les hores absurdes sobre la cinta no han estat del tot perdudes, les agulletes són la demostració que l'estona assegut en aquelles ridícules màquines fent cara d'anar restret tindrà tard o d'hora la seva recompensa. Perquè anar al gimnàs vol dir tenir agulletes.

Ara bé, quan un ésser humà és raro com jo, ha de buscar alguna altre motivació. Quan un ésser humà va al gimnàs, fa tai txi, fa pilates i no té rastre en absolut d'adoloriment muscular ha de buscar un altre manera de constatar l'esforç físic aeròbic i anaeròbic. De moment, només se m'ha acudit mesurar la quantitat de roba bruta que genero amb l'activitat física... que alhora em genera més activitat física, perquè he de rentar, estendre i plegar... En confiança, prefereixo constatar-ho amb les agulletes, així podria dir: "rei, no puc estendre la roba, és que he anat al gimnpas i tinc unes agulletes!

9 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

Aquesta excusa de les agulletes només serveix per NO estendre la roba? O és aplicable per NO fer allò que els "estimats" volem fer quan sembla que NO voleu fer gimnàstica? M'explico? Vós ja m'enteneu... I gràcies per la vostra col.laboració a les HxV.

Anna Tarambana ha dit...

, jo per aquesta altra gimnàstica sempre estic a punt... ;)

Sergi ha dit...

Dona, doncs tant per tant, posats a tenir 'agulletes', que sigui per 'aquesta altra gimnàstica'...

Jordi Casanovas ha dit...

jo en comptes d'un six pack en tinc un de one que en faria fins i tot la dotzena dels altres... i és incompatible amb els gimnasos

El porquet ha dit...

Jo no em tanco mai en un gimnàs. Com a teràpia alternativa em llenço a l'asfalt a córrer quilòmetres o a la muntanya a pujar cims.

Les agulletes dels dies posteriors també són de campionat... però que orgullós que les pateixo!

DooMMasteR ha dit...

Ai si t'expliqués... l'altre vaig acabar amb tiretes després d'una classe de ioga...

Elfreelang ha dit...

jo estic cruixida mentalment....de debò tinc tiretes mentals i encara no ha acabat la setmana

viu i llegeix ha dit...

tres punts per a tu, per no tenir agulletes ( cosa que demostra estas en forma), per buscar excuses per estendre la roba( feina inutil i poc productiva alla on n'hi hagi) i per no tenir mai excuses per fer allo que als homes diuen que tant els agrada, i que a les dones ens agrada encara més( però no en parlem tant).

Zincpiritione ha dit...

T'entenc perfectament: com coi pots estendre la roba si no tens agulletes (d'estendre)?