dilluns, de desembre 13

Nadal si, però...

Ja sabeu que Nadal i jo som inseparables, però tot i així hi ha una cosa que no suporto, bé més d'una... començo:

  • Rebre emails de gent que fa segles que no veig en plan bon rotllo, hem de quedar. Què els ha passat? Què després del primer àpat nadalenc, han anat a dormir i a banda d'una úlcera els ha crescut una consciència? A la merda! Si durant l'any no penses amb mi, no em truques pel meu aniversari, ni tan sols has trobat temps durant el mes d'estiu per veure'm, no em vinguis ara amb càrrecs de consciència nadalencs... què passa, que tens por que no et portin res els reis?
  • La gent imbècil que al contrari a la de l'anterior punt, no contesta emails, malgrat tu els envies de bona fe i sense haver perdut el contacte. Ni per Nadal, una mica de bonhomia?
  • La gent hipòcrita, que va en plan estalvi, ui, jo no puc col·laborar posant 1 euro per pagar un regal... Perdona, no ets tu la que no tens hipoteca perquè els papes t'han regalat la casa? No tanta roba de marca i somriures de façana i una mica més de solidaritat. Que bé tens diners per fer el cafè cada dia al bar del costat.
  • Els imbècils anti-Nadal, que després de dir pestes de les festes i la comercialització, acaben demanant a ta mare de venir a cagar el tió amb la seva neta a casa teva - casa on tot som adults però seguim cagant el tió i seient a taula mentre sonen nadales. Molt cinisme però en el fons no tenen nassos per seguir els seus principis, ni són prou bons per comprar un tros de fusta als xinos per fer una mica de festa amb els de casa.
I de moment res més, però ja m'aniran venint al cap...

10 comentaris:

òscar ha dit...

Ostra, per sort el meu modus nadalandi no quadra amb cap dels quatre que (de moment) has exposat.

Sergi ha dit...

Bé, no em sento identificat en cap dels quatre punts, tot i que ja saps que a mi el nadal no...

Això sí, el nadal no em fa agafar més consciència de la que ja tinc, mai deixo un mail per contestar, pago religiosament pels regals conjunts, i si dic que passo de les tradicions, és que passo de les tradicions tant com puc.

Elfreelang ha dit...

A mi la gent imbecil i els hipòcrites tampoc em fan el pes....

jpmerch ha dit...

Jo hi afegiria el regal merdós de l'amic invisible i els missatges flower power reenviats per sms.

El porquet ha dit...

Bé, el Nadal, és una època de fortes contradiccions... jo mateix m'hi veig atrapat!

El veí de dalt ha dit...

Ui! La Taramabana al ataque...

Josep B. ha dit...

El que no suporto del Nadal és la lluita eterna dels regals. Estic tip de raonaments tipus "els hi hem de fer un bon regal que ells els compren al Corte Inglés"

Doncs pel que fa a mi estan excusats de fer-me cap regal, que ja tinc una edat per bajanades, i tant em fa el Corte Inglés com el Tall Britànic.

Martulina Divina ha dit...

TOTALMENT D'ACORD TARAMBANA, jo sóc d'aquestes que es posa contenta per Nadal, que segueix les tradicions (Tió o Reis) i que no em fa gens de vergonya dir que m'ho passo teta preparant els guarniments i tenint la mateixa il·lusió que quan era peque...pensa que ells s'ho perden i no t'han d'amargar a tu!

... ha dit...

Hosti, per un moment m'he sentit dels imbècils anti-nadal que acaben participant de tot a pesar de tenir esperit crític... m'ha sabut una mica greu...
En la resta de punts et dóno la raó!

Assumpta ha dit...

Ostreeees què bo!!! :-DD

T'aplaudeixo i et vitorejo!! :-DD (es diu així? "vitorejar"?)

- No saps què poc m'agrada a mi també rebre correus felicitant-me el Nadal de gent que fa segles que no en sé res... i qui diu "correus", diu smss (encara pitjor, perquè, a sobre, s'han de respondre i no van inclosos a l'adsl!!)

- Del segon punt tinc la sort que no en conec... fins i tot els "anti-Nadal" més recalcitrants, com saben que a mi em fa il·lusió, tenen el detall (que m'agrada molt!) de desitjar-me bones festes.

- Ostreees!! Hi ha gent que els pares els hi regala la casa? Deuen ser mega-pijos, ricatxons... i, a sobre, garrepes?

- Sí, d'aquest tipus -o semblants- en conec... no suporten el Nadal, però esperen els regals!! hahaha

QUE TINGUIS UN MOLT BON NADAL I UN ANY NOU LLIURE DE GENT D'AQUESTS QUATRE GRUPS! ;-)