dimecres, de desembre 8

Un clic

Acabo de fer clic a l'Envia del Concurs de Trasllats. El meu futur es passeja encriptat per la xarxa fins a arribar al departament on un sistema d'oferta i demana numèric, de creuament de dades i d'al·legacions vàries farà saltar una bola amb un llarg número on hi haurà la meva destinació definitiva. Així de fàcil, amb un clic es decideix el meu futur i al seu torn el de centenars d'altres mestres, i en definitiva de milers d'alumnes.

Aquestes coses sempre s'han de fer una mica a rampells, perquè l'ordre lògic de les escoles, quan només en són 7 i es situen a 15 minuts de casa és molt molt relatiu. Com de relatiu és el fet d'haver al·legat 30 miserables hores, el comput de les quals és del tot insubstancial en la suma global.

I, així amb aquesta incertesa encarem més de la meitat del curs, nosaltres i els e esforçats equips directius, que un any més veuen com la plantilla del centre se'ls pot esvair amb un sol clic.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Que tinguis sort en l'assignació, segur que almenys, al principi tot anirà bé, com a totes les feines.

Ah, ara veig que he parlat massa aviat al comentari anterior, no m'havia fixat en el comptador que tens posat. 17 dies per Nadal? D'acord, ja ho tindré en compte.

El porquet ha dit...

Com diuen alguns... endavant les atxes, o pit i collons, o desperta ferro, o Sant Jordi firam firam...

Elfreelang ha dit...

Espero que tinguis molta sort amb la nova destinació...és curiós sí que amb un sol clic es puguin fer tantes coses, ho trobo massa impersonal i aleatori...també fan clic els consellers i tot plegat per recomposar els departaments?

Jordi Casanovas ha dit...

Tu rai que ara amb el nou govern tot seran flors i violes i les coses s'arreglaran soles i els nens i nenes seran millors i el professorat la hòstia...

Perdona... és que no sé que m'ha passat... hauria de deixar les drogues oi?

Sort amb el nou destí.

Laia ha dit...

Fa por que coses tan importants es puguin acabar resolent amb una cosa tan ínfima i insubstancial com un clic! però molts ànims, que segur que la cosa anirà bé!