dimarts, de gener 11

Agendes

Segon dia després de vacances, i ja torno a tenir l'agenda mental plena de dates a recordar. Que si el fisio el dijous, divendres una entrevista amb un pare, que si dilluns una cosa, que si dimecres una altra... i tot això, sense tenir en consideració les rutines mensuals: pilates, tai txi, la rehabilitació de l'espatlla... i, les coses de l'escola. 

Si, ja sé que em direu que puc fer servir una agenda, i de fet així ho faig. O més ben dit, moltes:
1. Agenda petita negre (per coses personals i reunions de l'escola: pares, coordinacions... A vegades es solapa amb el nº2)
2. Llibreta de programació (on anoto el dia a dia a l'escola. A vegades es solapa amb el nº1)
3. Calendari de cuina (on anoto aniversaris o trobades o fet s arecordar- a vegades es solapa amb el nº1)
4. El mòbil (que puntualment em recorda aniversaris)
5. Altres elements: post-its, notes, papes al moneder (acaben sent eliminats un cop han estat transcrits a l'agenda nº1)

Però tot i així, el meu cap no para, emmagatzema dades i dates i en el moment menys passat -preferiblement a la matinada- l'alarma del memo mental es dispara i a prendre pel sac la fase REM del son i a iniciar el RBM: Rapid Body Movement, és a dir, inici de voltes a dreta i esquerra del llit, pèrdua del control del nòrdic, i seguiment exhaustiu de l'avenç horari, cada hora aproximadament.

M'agrada haver tornat a treballar, m'agrada fer el què faig, el problema és que segueixi sent com sóc. I, a vegades, no sempre és bo.


8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Jo només tinc una agenda i la faig servir poc... ara bé, també he de dir que oblido un munt de coses...

La meva agenda és molt xula perquè és com una llibreta espiral (és senzilleta, però mona). Obres i a l'esquerra tens una setmaneta a la vista (més que suficient perquè ja dic que no me'n recordo ni del que he d'apuntar) i a la dreta tens un full quadriculat senceret, en blanc... uaaau!! per això m'agrada!! per les cosetes que puc apuntar allí, "fora de dia" :-)

Va bé tenir 5 sistemes diferents?

Carme Rosanas ha dit...

Jo sense agenda estic perduda. Ara he de reconèixer que en tinc una de sola. De setmana a la vista i que aquí hi va tot: feina, metges, sopars, concerts, encàrrecs...

Bé excepte alguns avisos al móbil, d'aniversaris i això, però ara al mòbil nou, encara no ho tinc posat. I intento recordar-me'n soleta!

Zincpiritione ha dit...

Jo tinc dues agendes. Una és la de les "coses de casa", que és el mític calendari de la cuina. L'altra és la de la fenya: el Microsoft Outlook (aquesta és més freda, vale, però no em veig programant reunions en un calendari on el mes de gener ve il·lustrat amb una cabessa d'alls, tot i que tindria el seu rollo...)

Sergi ha dit...

I tenir l'agenda nº1 a prop del llit, o alguna llibreta per apuntar. Potser si et desfàs de les idees podràs tornar a agafar el son.

Jo sóc un desastre amb les agendes, en tinc i no la faig servir mai!

El porquet ha dit...

Jo tinc la típica pissarreta de cuina, el mòbil i una llibreteta de tapes dures i negres a on apunto tonteries que se'm passen pel cap.

Ara bé, la més útil, i per la que m'acabo decantant definitivament és la del mòbil. M'estic convertint en una persona 2.0, per allò bo i per allò no tant bo!

L'hora del tàper ha dit...

Sóc de les que comença una agenda i mai l'acaba, i sobretot, mai la mira. Però aquest any passat vaig optar pel Calendari Yahoo per apuntar les visites mèdiques dels de casa.

Unknown ha dit...

Tot i que sóc més tradicional (mai em compraré un eBook), et recomane una PDA. Et pesarà molt la bossa, no?

Laia ha dit...

això de tenir-ne tantes és un caos, se t'acaben solapant totes, no?!


mentre no se't passi de llarg res important.. que duri!