dimarts, de febrer 8

Fet i desfet, però ja som dimarts

És hora de passar comptes:

Aquest cap de setmana farem una tatin. Fet.

També anirem a pople. Fet

Esmorzarem plegats fet, dormirem fins tard fet, mirarem la tele fet, soparem fora no fet!!! i dinarem a casa fet, jugarem amb la neboda fet, parlarem de la música del casament fet, buscarem informació fet, jo no faré feina fet, i tu tampoc fet, dormirem fins tard fet, follarem i també farem l'amor fet - fet , farem una tònica mentre llegim el diari no fet!!!, trucaré a ma mare un cop fet, i dos fet i potser tres no fet!!!, estarem a Internet fet, farem acudits dolents fet, t'afeitaràs fet, jo em faré un peeling fet, t'ensanyaré una llauna de tomàquet especial per pizza que he descobert al mercat fet, menjarem pa alemanyfet, i coca de sucre fet, farem cafès fet, beurem cervesa fet i menjarem una braç de gitano fet, estarem en silenci fet, parlarem molt fet, ens mirarem fet, t'abraçaré fet, no saltaré damunt el llit fet, llegirem poc fet, m'adormiré al cotxe fet, farem infusions fet... i serà dilluns. Fet

I ja som dimarts.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja veig que sóc un home de poca fe, el balanç és sorprenentment positiu! Ja m'explicaràs com has encabit tot això en tan poc temps.

zel ha dit...

JO també he complert gairebé tot, sobretot no fer el que no m'agrada (fer de maruja...)

Ets un crak (una)

Unknown ha dit...

Ostres!!!!!!!! Quasi tot fet! Que aplicada que ets!

Calpurni ha dit...

Tot això cap en un cap de setmana?
Estava programat?
Salut.

Elfreelang ha dit...

quina llista més variada i llarga llegit i comentat feeet!

maria ha dit...

Ais! com ta ma mare veja que de les poques coses que no has fet ha sigut trucar-la un parell de vegades més...això si, pot estar ben orgullosa de tindre una filla tan "complidora"!

El porquet ha dit...

Progressa adequadament.