dimecres, de març 9

Línies discontínues

He sentit que un paio per la tele deia la gran frase: "Actualment la policia no sigue a los sospechosos, lo hacen los satélites". I tot seguit s'ha vist una mena de simulació de satèl·lit segurament dibuixat pel fill del narrador, que llençava uns raigs (línies discontinues) cap a un cotxe americà vell i atrotinat. L'avantatge de rodar a Amèrica és que hi ha una tipologia de cotxes que sembla haver existit sempre, per això pot existir un programa de televió com el de la mtv sobre tunning de trastos inservibles i, per això poden fer servir imatges d'arxiu sense que tu et paris a pensar: aquest model no es va deixar de fabricar als anys 50? No senyors, no, estem a Amèrica i aquí sembla ser que tothom condueix cotxes dels seus avis. Patètic. 

Les línies discontinues semblen haver perseguit bé als sospitós i han dut a la polícia, que ja no persegueix però si que es desplaça, cap a un terreny pantanós. Van tardar una setmana ha buidar la bassa aquella, diu una paia que deu ser ajudant del sheriff com a mínim, però no hi va haver sort. Després van decidir fer servir mètodes més rudimentaris, i van demanar a un policia (imatge de paio amb barret de policia americà i uns binoculars) que vigilés al sospitós. On no arriben les línies discontinues que arribi l'home. Efectivament, el paio va al mateix lloc que els havia indicat al satèl·lit, però, atenció! Déu meu! Hi ha un tros de terra que sembla diferent! Que curiós! Decideixen enviar un CSI que clava unaes banderetes (grogues) a terra i després d'escoltar un parell de testimonis reals (tot són dones)es veu com, efectivament, el cadàver de la dona del sospitós jau allà. Embolicat amb bosses d'escombraries i cinta aïllant. Aquí decideixen mostrar imatges reals, per donar una mica de veracitat al documental. Un detall, tret que estic esmorzant i em sembla de mal gust. On és la coherècia? Si decideixes fer simulacions fes-ho fins al final. Si has aconseguit colar les línies discontínues segur que ningú hagués notat el coixí i els trossos de fusta entaforats dins un clot i ben recoberts de plàstic negre

6 comentaris:

El porquet ha dit...

Vindria a ser una pel·lícula de ciència ficció, sèrie B, de la dècada dels 70... val a dir que tenen el seu públic!

Elfreelang ha dit...

aiaiaia si que estem fotuts! ara per satel.lit i tot! quin món de mones!

Sergi ha dit...

Cada cop estic més content de no mirar la tele, em sembla que estic guanyant-me anys de vida a base d'estalviar-me bírries com aquesta.

Alyebard ha dit...

Apagui la tele i llegeixi un bon llibre, o miri's una bona pel·licula que d'això ja en sap un munt!

Unknown ha dit...

Preferisc açò que a l'Esteban, tot s'ha de dir.
Aquesta pel·lícula de sèrie B, d'on l'has tret? Deixa deixa, no m'ho digues!

Salut.

Sr. Tinc ha dit...

Ei, que per satèl·lit controlen els blogs: oju al datu!