dimecres, d’agost 25

The in-laws, number 3

"I, si troba novio?"

Va ser la pregunta que va evocar la meva neboda a la meva sogra, així de cop i volta, un dia mentre jo era fora sola. 

Mai vaig tenir en compte aquest punt de vista, sabia que potser algú (les respectives mares) pensaria que això de marxar i deixar l'altre sol durant 15 dies no ho fan les parelles sèries, però no vaig ni pensar en que la neboda del meurei pogués viure-ho d'aquesta manera. 

Quan hi penso, ho trobo molt tendra.

Em fa pensar en moltes coses, el sentiment de pèrdua, la necessitat urgent de buscar una figura femenina com déu mana quan és amb el seu pare, la por d'un món que es podria trencar... els infants són tan fràgils i ens expliquen els seus sentiments i preocupacinons de maneres molts curioses, potser els hauríem d'escoltar més. 

_____

The in-laws: en anglès el conjunt de membres de la família de la teva parella, la família política. (Mother-in-law, father-in-law, brother-in-law...)

Post escrit sense el vist i plau delmeurei.(Uups... a veure si tindré problemes!)

3 comentaris:

Cris (V/N) ha dit...

Segur que no en tindràs cap de problema, com no sigui el de la incotinència urinària que li pot provocar el riure :) nens, aissssss, que monos són!!

Sergi ha dit...

Ehem, segur que no tindràs problemes... mentre no trobessis 'novio'!

Escolta, tu quedes convalidada ja, però si vols fer un posts d'aquests que deixem passar serà molt benvingut també, eh? Repassa la Moleskine...

sànset i utnoa ha dit...

Crec que tens molta raó. Escoltar i intentar copsar el que ens diuen.

Esperem que no en tinguis, de problemes!

*Sànset*