diumenge, d’agost 29

L'atzar de les pel·lícules

Agafo tres mini post-its grocs i hi escric, a cada un d'ells, el nom de les 3 pel·lícules que han passat la nostra estricte selecció vespertina. Elmeurei i jo hem de posar-nos d'acord i triar què veure: Salt, A letter to three wives i Big Fish. La veritat és que el nostre criteri per triar pel·lícules és bastant... ampli? Discutible?  Sovint posar-nos d'acord és difícil, tret de les vegades que ens és moooolt fàcil.

- per cert, us n'heu adonat que al carregar-me el flikr-pro, m'he carregat les imatges de plantilla de blocat? Amb el què m'hi havia barallat, que abans no era tan fàcil com ara amb el blogger, que ara és juego de niños, això de tenir una plantilla decent... tants codis html apresos per res... -

Per evitar mals entesos, i combatre la mandra de decidir, sovint fem servir l'atzar. Així doncs, agafo els tres posts i me'ls amago. 1 a cada lloc. Perquè cada cosa té un lloc i hi ha un lloc per cada cosa. Sense fer trampa em poso un post-it al pit dret, un al pit esquerra i un altre... bé... no cal que us ho digui. És un mètode atzarós que no se li ha tret prou profit al llarg de la història de la humanitat. Donat l'exit, nosaltres repetirem... Si voleu saber el resultat de la tria, podeu clicar aquí.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

A mi de vegades em fa mandra mirar pel·lis. Si algú em proposés aquest mètode per triar-les segur que seria un cinèfil empedreït, probablement hauria fet un blog de cinema i no de llibres...

Anna Tarambana ha dit...

Per què, com tries els llibres tu? Perquè depen de com, obro un bloc de llibres també... ;)

pluja ha dit...

La selecció és.. àmplia, cert! però la forma d'escollir-la és genial! jajaja! clar que no sé si al final s'acaba veient la pel·lícula o no! :)

Clint ha dit...

A que és la que tu volies veure?