dimecres, de setembre 1

1 de setembre, comencem

Tinc taaaaaaaantes ganes que arribin els nens i ens omplin de riures les aules. Sense nens i nenes l'escola només és un edifici ple de persones grans i avorrides discutint els mateixos problemes de sempre i intentant imposar opinions, defensant-les com a pedagògiques i, creieu-me, avui en dia podeu trobar corrents pedagògiques que encaixin amb gairebé totes les maneres de fer.

El primer dia ha estat just com l'esperava, és a dir que no m'he endut cap sorpresa amb les idees de la nova direcció, m'ha semblat que tornava a anar a l'escola de monges. Aprovar oposicions per acabar treballant al mateix lloc d'on vas fugir. Quina ironia. Hi ha coses que et saben greu, coses que tu has construit amb il·lusió, maneres de fer, d'organitzar que s'han perdut per sempre i, que potser em fan més mal perquè eren molt meves... potser és un pensament molt egoïsta.
Només espero poder trobar la calma necessària per fer front al nou curs. Com a mínim, avui com a tutora després d'aquets anys, puc dir que prefereixo més aquesta pell que la de cap d'estudis. Els meus problemes són tan petits avui.

11 comentaris:

Joana ha dit...

Que vagi mooolt bé el curs!!

Núr ha dit...

Tranquil·la, que ben aviat tindràs als nens amb tu! Per sort ja no tens les responsabilitats de cap d'estudis! :D Pel que fa a les maneres de fer les coses que tan et desagraden dels altres, espero que quan arribin els nens no siguin tan pal·leses i puguis fer una mica la teva! Ànims, preciosa!

Dan ha dit...

Sembla que tens "mono" de criatures! :-)

Sergi ha dit...

Aviat podràs oblidar càrrecs i els que els ocupen actualment. Els hauràs d'aguantar, és clar, però hi haurà altres coses que et compensaran també, i això no tindrà preu.

Elfreelang ha dit...

Lamentablement Anna les lleis actuals d'educació van pel camí aquest....i amb l'autonomia de centres i el poder reforçat dels directors...uf! el dia set ja tindràs totes les rialles! Bon inici!

joanfer ha dit...

Em sento totalment identificat amb les teves paraules... Bon curs, Anna! ;)

zel ha dit...

Jo ja et vaig avisar, et vaig dir que t'emprenyaries, a mi em va passar aquest curs passat, però saps què? Passo, els nens, les meves col·legues i jo, i aprendre pel sac els excel·lentistes, osti ja...

Laia ha dit...

Doncs ànims amb el nou curs! Si tots aquest càrrecs que t'acaben allunyant de les aules només us porten maldecaps i no us satisfan... a pastar fang!

Unknown ha dit...

Doncs a disfrutar del nou curs siga dit!!

òscar ha dit...

Doncs queda poquet, ben poquet, perque l'escola estigui ben habitada de les personetes que li donen més vida.

Tingues un curs ben plaent, Anna!

Viqui ha dit...

Hola, t'he trobat passejant pel món blocaire i he decidit seguir-te :)
Bona sort per dimarts, que ja arriben!

Viqui
http://diariode1maestra.blogspot.com/