dijous, de febrer 24

Complot

La veritat és que la trobada d'incògnit sembla treta d'una pel·lícula italiana de tercera. Arribo al lloc X, a l'hora Y, assegurant-me que no em vegi ningú i si no fos perquè estic sola al mig del carrer em posaria a riure. És tancat. El bar de la trobada és tancat. Acabem tots reunits davant al carrer adonant-nos que com a grup clandestí ho fem de pena. Més pena fa que acabem sent quatre i el cabo, perquè aquestes coses ja se sap, la gent parla molt però a l'hora de la veritat ningú vol mullar-se.

Ens asseiem al voltant de la taula, per fer complot. Estem emocionats, ens sentim transgressors. El nostre orgull potser s'infla una mica pensant que atrevits que som de fer el què fem. Tramem prudentment, amb paraules mesurades. Ens farem sentir, pensem.

Una hora i escaig després ens aixequem, paguem i dissolem la reunió, cadascú pel seu cantó. Demà comencem. Darrere nostre, deixem les begudes buides. Un suc de préssec, una menta poléo, un tallat descafeïnat, un tallat normal amb llet de soja i una cocacola.

Com a revolucionaris no acabem de donar la talla. 

7 comentaris:

Zincpiritione ha dit...

Tarambana, si a Líbia fessin la revolució aixins, otro gallo cantaría! Segur que el Gadafi es cagaria a les calces i dimitiria. Hombre, ya!

Sergi ha dit...

I quan es podran veure els resultats d'aquesta reunió clandestina?

zel ha dit...

Si dona, tot és començar!

El porquet ha dit...

Hahaha, em tenies ben atrapat amb el relat, però no m'ha calgut ni llegir la darrera frase... quan he vist el repertori de begudes "clandestines" i "mafioses" que heu begut... he pensat, marededéusinyor, si sembla una reunió de iaies per a fer puntes de coixí! ;p

Però l'ànima revolucionària es porta a dins, ni que sigui a dosis de litres de Trinaranjus!

Sr. Tinc ha dit...

He, he, he ;-) M'ha agradat!

ecocard casinos ha dit...

It is simply matchless topic

Anònim ha dit...

JofGmi [url=http://www.bootsalejp.com/]UGG ブーツ[/url] NtvMpi KpoMry http://www.bootsalejp.com/ BrmCdn RruJkh [url=http://www.timberlandlove.com/]ティンバーランド 激安[/url] MweHvv DrzDox http://www.timberlandlove.com/ AzeGtf FxgGse [url=http://www.bootgg.com/]UGG[/url] NzyOve HcfNoc http://www.bootgg.com/ JufHbr LlaUkt [url=http://www.bootskawaii.com/]ugg 店舗[/url] SejDsf WwnTtg http://www.bootskawaii.com/ BfnEcg DchAzv [url=http://www.mbtjpbuy.com/]MBT ブーツ[/url] OdqCag YlhTee http://www.mbtjpbuy.com/ GpqUkg OwdSwo [url=http://www.snowbootbuy.com/]アグ ブーツ[/url] CnrSsq IzrUsh http://www.snowbootbuy.com/ XxaMqq NwpVoq [url=http://www.monclerjyapann.com/]モンクレール[/url] GhbHzy YrgIje http://www.monclerjyapann.com/ SrvLez