dilluns, de març 17

Gairebé llest

Primer dia oficial de vacances i ja estic rendida. Això em passa per baixar a Barcelona de botigues com una camperola.

La setmana es presenta moguda i plena de viatges amunt i avall. No dels viatges amb targeta d'embarcament, sinó dels viatges de fer petis encàrrecs i si hi ha sort començar a portar coses al pis.

Gairebé el tenim a punt. Gairebé tot el que no depèn de nosaltres està llest. El pintor (creuem els dits) marxa demà i a part d'una aixeta que bessa només ens queda esperar que ens duguin el mobles.

M'agrada casa meva i els colors que la composen. Em deleixo per triar els petis objectes que l'acabaran de convertir en el nostre niu, piu, piu, piu.

Cada paret és una aventura cromàtica o de decoració. Cada objecte que hem comprat ja forma part de nosaltres i ja tenim ganes de col·locar-lo on toca. Ens esperen dies de neteja, endreça i poc descans. Però m'és ben igual. Ja en tinc ganes. Que sigui demà.

------------------------------------------------------------------------

No t'oblidis de passar per Can Pi Quipugui

8 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

i decidir si el porta rotlles de paper de WC es penja a la dreta o a l'esquerra

Anna Tarambana ha dit...

Jajajajaja! Cap problema! En un dels lavabos ja venia de fàbrica i en l'altre per espai li toca a la dreta per nassos!

Ara el tema penjar quadres i coses d'aquestes ja ho veurem! Quna feinada! M'encanta!

Sergi ha dit...

Muntar una llar no és fàcil, però si molt gratificant. Entenc que gaudeixis fent-ho i malgrat els problemes que sempre apareixen, fer-ho entre dos és encara millor.

DooMMasteR ha dit...

Que il.lusionada se't veu! Felicitats!

Yeral ha dit...

Mooola... Que m'hi fas un lloc? Una habitació pel nen no la puc tenir, jo? És que ho pintes tot tant bonic...

kena ha dit...

que guai....
jo tot just començava a acabar, després de quasidosanys, d'adaptar-ho tot, penjar els darrers quadres, pintar les últimes portes de lavabo.. i ara he de plegar veles i escampar la Boira (xD)...

sort en aquesta aventura :)

Jo Mateixa ha dit...

Nena...ara sembla una tonteria però el fet de tenir 2 WC's es una cosa que no podràs pagar ni amb milions de monedes d'or...es a dir, que es molt possible que més d'un cop us agafi la caguera a tots dos alhora...ja m'explicaràs llavors lo maco que es tenir dos banys :-P

Gaudiu del vostre niu, piu, piu :-)

Petonets!!!!!!

Anònim ha dit...

doncs ami sí que m'agraden els viatges amb targetes d'embarcament. Sovint aporten aquell plus de descans i desconnexio que els nostres dies necessiten...