dijous, de juny 26

Del Tourmalet a la Xina des del sofa de casa

Massa calor per escriure...

Es pot escriure la calor? La sensació de xafagor, d'enganxamenta? I quina paraula més lletja, per cert. Tant com la sensació.

Em mereixo anar descalça, estirar-me el sofa i adormir-me al so de la televisió. Quin programa? Llàstima que no facin el Tour.

El tour és senzillament el millor programa que et pot parlar una cançó de bressol a les tardes d'estiu. Quines pujades al Tourmalet en plena fase REM. Oh! Fantàsticament soporífer i emocionant alhora.

També m'agrada la veu de la reportera del tv1 i tv2 que tan aviat parla de gimnàstica artística femenina com d'un rus fent el crist a les anelles. Qui és aquella dona, amb aquella veu magníficament soporifera que també sap dir "triple axel" quan fan patinatge artístic. Oh... quinas viatges cap a la Xina que faré a partir del dia 8 estirada al sofade casa...

Mmm... ja se'm tanquen els ullets...


8 comentaris:

Clint ha dit...

llegir posts així des de la feina pot generar un mal humor al lector de tres parells de pebrots!

Avisada estàs! jejej

Anònim ha dit...

Clint, després d'escriure el post i fer una mini migdiada a les 4:30 he sortit de casa altra cop cap a l'escola perquè sóc membre del Consell Escolar i avui teníem l'última reunió. Hem acabat a les quinientas.

No em cansaré mai d'explicar el que els paresno veieu hi passa a les escoles! Tinc arguments per donar i vendre!!! :)

A banda de dir que hi ha molta altra gent que fa intensiva a banda dels mestres!

Com pot ser que tu i jo sempre ens piquem pel mateix i no ens enfadem mai! M'encanta! :) Una abraçada, guapu!

Josep B. ha dit...

No saps l'envaja que em dones. Poder fer una bacaina un dijous!

Que gaudeixis el que puguis i més.

Marta Cebrián ha dit...

Aquella dona de TVE es diu Paloma del Río, i pobreta la fan servir per tot. Ves que no la pre-jubilin qualsevol dia d'aquests!

Puji ha dit...

Collons! Se'm tanquen a mi i tot! Pel pont de Sant Joan vaig ser al Tourmalet, però de veritat. La Xina haurà d'esperar.

chamb ha dit...

quantes migdiades amb el tour¡¡¡

i si es després de menjar meló per postres, molt millor¡¡¡

Sergi ha dit...

Totalment confirmat, el Tour és el somnífer més potent que s'ha inventat. Jo encara obria un ullet quan feien alguna escalada mítica... però que va, que va, clapat com una mala cosa.

Anònim ha dit...

Doncs, sí, la citada periodista es diu Paloma del Rio i també duu a terme les retransmisions de natació sincronitzada i algunes proves d'esquí.

tota una entesa, no té per costum desentonar parlant de cap de les disciplines...