divendres, d’agost 1

Resum vacacional

DIA 1:

Sincerament, crec que a això de la platja, malgrat o sóc més de muntanya, li acabaria agafant el "truquillo". A destacar del dia: la banyera d'hidromassatge de l'hotel. Cap cosa...Més aviat avorrit. M'agrada més el què passa després!

DIA 2:

Destí Aiguablava. A tres quarts de 10 ja tenim elotxe aparcat i anem camí de la platja. Fantàstic,sorra hiperfiníiiiissima.. Problema que veig a simple vista:

1) No hi ha ni déu que faci top less... Seré rara?
2) A les 11 es comença a omplir de famílies i més famílies i sobretot nens i molts nens i més nens i nenes que parlen raro... Que torni Herodes! Exclama elmeurei, després de rebre un cop al cap amb un flotador.
3) Anà a banyar-se és un risc... i si quan tornem ens han okupat la tovallola?

De tornada a l'hotel, torno a probar el tema de l'hidromassatge (perquè estic de vacances i no vull pensar en la sequera) aquest cop jo sola. La cosa millora, potser és que dos en una minibanyera era massa per tanta bombolla... De tota manera no li acabo de trobar el què...

DIA 3:

Sa Riera és més el nostre tipus de platja... no hi ha tanta gent, si fas top less no et miren raro. Hi ha famílies i nens però també gent normal que no queda atontada veient com el seu fill et cobreix de sorra a cada passa que fa, renyar-lo? Total, per què? Si és una micarroneta de sorra de res...
L'aigua està perfecte és transparent i netíssima. La calor és insoportable i aviat pleguem veles. A la tarda toca Peratellada i Monells. Però on estem millor és a Begur.

DIA 4:

Avui estem culturals: Sant Pere de Rodes. Fa una calor que és un no-dir... i després de dinar a Port de la Selva tornem avall. Fa calor, això ja ho he dit, i què? Arribem i després de posar rentadores i estendre-les anem a la piscina. Continua fent calor!

DIA 5, JA A CASA.

Les fotos encara són dins la càmara. La roba està plegada. Les plantes assedegadesi el veïnat dormint o de vacances. No he acabt el llibre que creia que acabaria ni he enviat les postals que creia que enviaria. Però i què? És temps de descansar!
,


8 comentaris:

Unknown ha dit...

La banyera d'hidromassatge no deixa de ser un bon lloc de començar el després, no? ;-)

Anònim ha dit...

nkwtxtkwtfffff!!Jo també vuuuuull!!!
Quines ganes de tornar a aquestes cales!!
Es nota que tens bon gust tarambana!!Si s'ha d'anar a la platja almenys que siguin les millors!!
I Sa Tuna, i Aiguafreda....bufff...
Res a aprofitar les vacances que són 4 dies!!

Puji ha dit...

Ai! Què bonica és la Costa Brava!

Al costat de Sa Riera hi ha Es Racó. Igual de xula i seguríssim que no et diuen res per fer topless. En tot cas et dirien alguna cosa per no fer downless.

Sergi ha dit...

Bona tria per passar uns dies, i a més feu país. Potser serà per culpa de la hipoteca que aquest cop no hi ha hagut res semblant a Munic, però heu estat de conya, oi que si?

Laia ha dit...

Jo amb la calor d'estiu tampoc sortiria de la platja o la piscina! Ben fet! :D

Marta Cebrián ha dit...

Benvinguts, una mica més al nord de Sa Riera, res molt aprop, seguint el camí de Ronda o bé anant per Pals hi ha una platja preciosa, l'Illa Roja, ja ho saps per una altra vegada. Per cert passa't per casa, mira el post del dia 30 de juliol, en Jordi està fatal...

Jo Mateixa ha dit...

Ualaaaaaa, creia que ens explicaries el despres de l'hidromsatge, però ja veig que haurem d'imaginar-nos'ho :-P

Gaudeix de les vacances guapaaaaaaaaaaa!!!!!

Josep B. ha dit...

Per lo del topless no pateixis a Tenerife n'he vist poc però molt variat, des de noies de vint-i-tants a senyores de setanta-i-més.

Jo també sóc més de muntanya, però aquest any tocava mix (platja/piscina i Teide)