dimarts, de desembre 30

La finestra del 2009

Sóc incorregible, ho reconec, què voleu que us faci si la meva llisteta de bons propòsits, que tot just és un esborrany, ja sé exactament on em durà. Perquè per més llisteta, tots sabem que:

No aniré a nedar assiduament, no tindré temps per tornar a publicar al ritme que m'agradaria, no descarregaré les fotos al flickr, tornaré a abandonar la lectura sobre paper, no em llegiré la secció de política de cap diari, canviaré de canal quan facin els esports, no programaré els números de l'agenda del telèfon fix, no estalviaré tant com hauria de, faré campana de Tai Txi, em compraré més sabates de les que necessito, seguiré contracturada permanentment, no podré evitar caure en la pedentaria dissimulada al fer veure que jo no entenc de res d'això de l'Internet, que jo sóc una nena i les nenes no remanem html. Seguiré sense entendre la mateixa gent que ara no entenc, tampoc podré evitar dir paraulotes, dubtar de la meva professionalitat, jutjar massa durament als altres, plorar uns quants cops desconsoladament per tot i per res, pensar que no em mereixo elmeurei, creure'm divina i al minut següent sentir-me una formigueta, tampoc podré evitar mirar pel·lícules de final fàcil amb crispetes i cervesa i, després imaginar-me amb bikini i recordar la meva panxolina ja no tan insipient. Continuaré criticant despiadadement a les esquenes de, i pensant al passar pel costat d'una porta que segur que parlen de mi, els molt imbècils. Segur que acabo fent un descobriment fantàstic per acabar sabent que ja està passat de moda. Em faltarà temps per mi i, acabaré anant revolucionada perquè m'he posat al cap que he de, i ho he de avui i només avui. Em juraré ser flexible però la rutina em marcarà una línia tan recta que no hi haurà per on girar, els caps de setmana se'm faran curts i els dies continuaran començant a les 5 de la tarda, m'oblidaré de riure més i pensar menys.

L'any serà fantàstic, podré acomplir cada punt de la meva llista i el què és millor encara, podré reutilitzar-la any rere any. D'això se'n diu ser economo-pràctica.

Perquè deseganyem-nos les coses no canvien tant d'un any a l'altra. I, la única cosa que ens salva és trobar petites finestretes de felicitat. A la meva hi sóc jo a la cuina de casa, a fora plou, i a dins jo em rellegeixo la recepta de les magdalenes, mentre elmeurei ja prepara el motllo. A sobre el marbre de la cuina hi ha dues tasses de te, que s'han de netejar, i al menjador, la pantalla de la televisió deixa passar les lletres en blanc sobre fons gris d'algun clàssic del cinema que hem recuperat sota la manta de quadres.


L'any que ve m'agrada. M'agrada molt.



FELIÇ 2009 I MOLTES FINESTRETES DE FELICITAT


18 comentaris:

Unknown ha dit...

Feliç 2009, Anna! Avui, em sembla que necessitava llegir un post com aquest! :-)
I si les persones no canvien, només, perquè canviï l'any!

neus ha dit...

M'agrada aquest post! molt! moltíssim!!

que tinguis un any ple de finestretes de felicitat!

petons!

neus ha dit...

ejem... sóc taaaaaaaaaaaaaaaaan original que m'he copiat el teu desig! jajajajaja i és que m'he llegit tota la lletra petita i m'he passat de llarg la grossa :P

;**

Jo Mateixa ha dit...

Nena, i jo continuaré pensant que ets una crack d'aquest mon blocaire :-)

No canvis petita Tarambana o gran, o el que sigui, però no caviís por fi pleaseeeeeee

Besitos i bones festesssssss!!!!!

zel ha dit...

Reina, saps? Podríem compartir molts dels no propòsits que malgrat tot, voldríem aconseguir...

Jo només et desitjo molta felicitat i duran tota la vida, i amor i pau, però és un desig veritable...Petons per tu i pelteurei!

Núr ha dit...

M'agrada la teva finestreta! Feliç 2009, bunika, i que tinguis moltes estones de te, madalenes casolanes i pel·lícules sota mantes de quadres! :)

Striper ha dit...

Una finestra desde la que es veuen coses molt boniques!!!

Laia ha dit...

ostres, plantejat d'aquesta manera segur que serà un molt bon any! ^^ Això sí, que mai faci mandra fer magdalenes eh! :)

Bona entrada d'any!

Sergi ha dit...

Que tinguis una bona entrada d'any, i una millor continuació. I espero que puguis complir tots i cadascun dels punts de la teva llista, que si no, caram, no series tu!

Jordi Casanovas ha dit...

i nosaltres que ho puguem veure.

Bon any!

Anònim ha dit...

Què bonic el que has dit de les finestres de felicitat... crec del tot en eixos moments, en eixes petites coses que, quan les recordem, són les que més feliços ens fan... i quan les vivim, ens sentim "a casa"...
Feia molt que no em passava pel teu blog, i quin fallo! :) Bon any!!!

DooMMasteR ha dit...

Molt bon any, Tarambaneta i rei! Sigueu feliços!

Anònim ha dit...

Un any nou és com un full abans de ser encetat: lluny de ser una terra erma, és la possibilitat de redreçar el fil de la nostra història, de lliurar-nos a l’esperança de canviar l’argument allí on ens convinga, de mantenir el compromís per la paraula. Que no ens falte inspiració per l’any que comença! Bon any nou!

Llum ha dit...

Feliç any, Tarambana! M'ha agradat molt, aquest post!

Sí, no canviarem perquè canvii l'any. Però m'agrada aquest optimisme!

Garbí24 ha dit...

Vaja que resulta que ets una persona normal , com tots , moltes promesas de canvis durant els primers 15 dies de l'any i despres ala , a lo que sea .
Bona finestra 2009

Ulisses ha dit...

jajaja bons proposits
akets no son dificls de complir, seguint igual en tens prou.

Bon 2009!

PD: torno a estar per aquí.

Joana ha dit...

Bon Any Anna!
Maco això de les finestretes!

Striper ha dit...

Hola Anna els reis t'han pasat per el meu bloc, es la primera vegada que participava i no se si ho habre fet bé en tot cas et puc asegurar que ho fet amb tot el cor.