dijous, de febrer 5

Dicotòmic no és nom de fruita, però podria ser-ho

No sé què és més preocupant si el fet de xiular una cançó nadalenca, al mes de febrer o el fet de dur un forat al mitjó. L'esquerra, per més informació.

També em preocupa el fet que alternativament trobi interessants ofertes de rebaixes i alhora que ja faci llista de coses d'estiu que m'agradaria comprar. Tot i que en aquest cas, el més preocupant seria no comprar. No time, too busy...

Em preocupa el fet de no publicar posts i alhora em preocupa el fet de publicar-ne un ahir i un altre avui. Sense temps per pair.

Em preocupa estar enganxadíssima a Pasapalabara i em preocupa trobar cada dia més monòton al Pablo Motos, tot i que això últim potser és senyal de saviesa...

Em preocupa haver utilitzat la paraula "saviesa" quan no recordo el nom de la Nadala però si la tonada: na-na-na-na-nananana-na-na-na-na-na-na-na-na-na i segueix.
..

Em preocupa que elmeurei també la xiuli des de la cuina, tot i que em preocuparia més si xiulés una cançó del Pep Sala.


Em preocupa el Pep Sala i la seva veu de nas, tot i que em preocupa més el nas de la Barbara Streissand. Que va fer una pel·lí amb en Jeff Bridges, per cert. També hi sortia el Pierce Brosnan. No en recordo el nom. De la pel·li, vull dir. De la Barbara, del Pierce i d'en Jeff si que m'en recordo.


Em preocupa aquest últim paràgraf tot i que em preocupa més estar a punt de clicar el "Publica missatge".


Se m'acut la paraula dicotomia. M'agrada. Però em preocupa el fet que no s'avingui al post. Que dicotòmic és tot. I macedònic.



8 comentaris:

Zincpiritione ha dit...

I estratosfèric, Tarambana, i estratosfèric! ;)

Sergi ha dit...

T'estic començant a veure influències antoniafòntiques, sí, sí...

Laia ha dit...

UHm.... jo també trobo monòton el Pablo Motos últimament, això que no et preocupi...

Jo Mateixa ha dit...

Jajajajajajajaja...vols dir que això de que el curs escolar començi abans no t'està creant un problema greu de....no se que???

:-P

Gaudeix del finde bonica!!!!!!

zel ha dit...

Estàs, estàs que "te sales", nena, el post no té pèrdua, artista!!!! camaleònica!

Anònim ha dit...

L'altre dia a casa, consultant l'índex d'un diccionari mèdic amb el meu pare, se'm va presentar al davant la paraula "obnuvilación", i vaig pensar en tu... Res, només era això, t'ho havia de dir!

S.P.

adrià ha dit...

A mi em preocupa que tinguisunrei, però em preocuparia més que el paguéssim entre tots, com sempre, però em preocuparia més que no podéssim pagar...

adrià ha dit...

A mi em preocupa que tinguisunrei, però em preocuparia més que el paguéssim entre tots, com sempre, però em preocuparia més que no podéssim pagar...