dimarts, de juliol 28

28

T'estimo.

Avui dia 28, t'estimo i sé que t'estimaré sempre. Ho sé, perquè ho sento. Perquè fas les coses fàcils, i perquè ets tan tendre com el mató i els teus petons fan gust a préssec.

A vegades t'espio, ho confesso, i penso: si et veiés per primera vegada ara, encara em faria un salt l'estòmac i pensaria que tu ets el meu ELL? I, somric i sé que si. Que si, sempre. Que si per què on més trobaria algú que m'obris els pots nous de melmelada i me'ls deixes preparats a la nevera, així jo no m'hagués d'escarrassar a obrir-los? I, on més trobaria algú que es volgués quedar amb algú tan petit com jo? I, on més trobaria algú que m'entengués a mi i a les meves excentricitats?

Em sap greu, però seguiré tocant-te la nou del coll, et faré pessigolles, et faré anar a Ikea, t'obligaré a llegir llibres que a mi m'han agradat, et robaré el PC, et deixaré notes per casa, t'endreçaré la roba d'hivern, la d'estiu i et compraré roba d'entre-temps, seguiré intentant amagar-me per casa perquè em trobis, saltaré sobre el llit, faré jijiji per un acudit absurd, posaré l'idioma original a les pel·lícules, em resistiré a tastar la pinya, faré beeeeecs de broma quan no m'agradi alguna cosa, et molestaré quan cuinis, t'espiaré mentre t'afaitis, escoltaré els teus passos pel pis mentre jo escrigui, t'explicaré coses de l'escola, et preguntaré coses de la feina, no entendré les coses que m'expliquis, posaré flaixback i faré llistes de coses a fer junts, llocs on anar, ciutats a visitar, menjars a tastar, música a escoltar i temps per viure. Junts. Sempre junts.

La teva cucharilla.

11 comentaris:

NUrieta ha dit...

Hola! Jolines sister que macoooooooo, em fas enveja !! Avui mateix vindre a molestar-vos en el vostre niu apa !! jejejje, un petonet

musa ha dit...

Sensacional, maquíssim i terriblement dolç. Com mola.

Salut!

Jordi Casanovas ha dit...

ooooooh!

http://www.goear.com/listen/82e890e/Love-Story-bso

Unknown ha dit...

Uau! Que maco!
Felicitats!

Anna Tarambana ha dit...

Nurieta, al final no has vingut! Demà vindré jo a robar-te roba pel viatge! :P

musa, gràcies, aix... (sospir)

Jordi, no seria ben bé la cançó que triaria però si hagués d'escoltar Love Story (que és molt bona) triaria la versió del Ray Coniff: aquest paio m'encanta! Mira que puc ser queca:

http://www.goear.com/listen/b958fc3/Theme-From-Love-Story-Ray-Conniff

Que canten i tot!!! Oh!!! M'encanta!!! I, tiu, quina lletra, no com les d'ara que no diuen res!!!!

Ja paro!Però que consti que m'hasprovocat!!

Tirai, gràcies!!!

El veí de dalt ha dit...

Collons, això és amor i al resta, galindaines!

Núr ha dit...

uoooo!!!! m'encanta molt això que t'obri els pots de melmelada i te'ls deixi a la nevera!!!!! oooooh!!!! molt molt dolcet, bunika! :) Visca l'amor!!! I que visqui per sempre!

plugim constant ha dit...

No hi ha res com saber reconèixer (que a més de molts defectes i maníes) també tenen detallets que ens agradan tant. Felicitats pels molts projectes pendents que encara tens per viure amb la persona que més t'estimes....

Llum ha dit...

:-D

Sergi ha dit...

Que vols que et digui si tu ja ho has dit tot. Com diuen per aquí, això és amor, i la resta són ximpleries. Felicitats per escriure una cosa així, però sobretot, felicitats per sentir-la.

Joana ha dit...

Quin escrit més bonic....