dimarts, de setembre 8

L'home versus la màquina

Davant els creixents rumors de la modernització del sector docent amb la incorporació d'ordinadors per cada alumne/a de 5è (quins nervis, uala tius, que ens tornem europeus) em pregunto: hi hauria la més mínima possibilitat als centres de fer un trueque?

Nosaltres canviem 27 ordinadors per més personal.

Seria el titular.

Però què dius, retrograda! Això és anar en contra dels temps, ets una insensata, et negués a la realitat del món 2.0, fora, fora, fora, fora!!!

Perdó... però és que a la meva escola anem curts de plantilla, en aquests moments hi ha una aula que encara no té tutor, els mestres no tenim hores per fer suport als alumnes amb necessitats educatives especials i hem hagut de renunciar al projecte d'art per quadrar horaris... Però d'acord, d'acord... si insistiu ens quedem els ordinadors. Si realment creieu que aquesta és la prioritat, qui som nosaltres per dur-vos la contrària, oh, ments pensants!

17 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Què dius Tarambana!? que no pot ser, que el conseller Maragall va dir que no en faltava de personal i ho va dir per la tele... i a la tele no es diuen mentides.

Sergi ha dit...

Un cop més, per voler ser molt moderns es cometrà una altra estupidesa de les grosses. Què en faran tots aquests alumnes amb un ordinador, a part de jugar i baixar-se música i pel·lis? Què se suposa que han d'aprendre solets amb un ordinador, a aquesta edat? Si això ho fessin a primer de carrera encara ho entendria, l'ordinador es tornarà una eina indispensable per tots a partir d'aquest moment, però la canalla no necessita ordinadors, ni mòbils, ni roba de marca ni res de res. Com han d'aprendre a valorar com ens costa a alguns comprar-nos un ordinador? Si no fos que tu ho vius de primera mà et diria que estic tan indignat com tu. I un cop més, a menystenir la feina dels mestres, oi?

Striper ha dit...

Ments pensants , si pero nop xdonen ni una de bona.

neus ha dit...

com sou els mestres, è? sempre us queixeu... si és que... quanta raó que té en Jordi Casanovas!

viu i llegeix ha dit...

totalment d'acord amb en Xexu.

Nomes hi puc afegir una cosa : estan locos estos romanos.

A més, tarambana no se en quin mon vius, canviar 27 ordinadors novets i amb CPU de millons de megacoses, per personal que te cervell analogic, CPU de velocitat lenta i que fins i tot deuen dubtar devant les preguntes dels nens amb cervell 2.0, és que tens unes idees......

Carquinyol ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carquinyol ha dit...

el gremi d'informàtics estem contents... adolescents amb ordinadors és sinònim de re-instal·lació segura cada 2x3 ja que entre instal·lar messengers, iconetes i similars els sistemes operatius d'aquells ordinadors passaran a millor vida sovint, així que feina no ens faltarà... bé, a nosaltres o als "intrusistes" !!

Per cert, la professional ets tu, però... això de tenir ordinadors a l'escola tan aviat no farà que els xicotets surtin una mica més rucs? és que penso jo que, a aquelles alçades, hauria ser més un complement que una altra cosa i, potser, se'ls està donant massa importància...

Tot i que, segurament, arribarà un dia en que serà Google qui s'encarregui d'ensenyar als nostres marrecs... i al cap de dos dies Skynet prendrà consciència d'ell mateix i...

Josep B. ha dit...

Si no fos perquè penso que hi han moltes més mancances em semblaria una mida excel·lent, però estic d'acord amb tu, manca personal i material auxiliar arreu, els llibres són una despesa que han d'assolir els pares quan es suposa que l'educació és gratuïta, les polítiques de conciliació família-feina estan fetes sols de cara a la galeria (Els casats poden entrar fins les 9:15 quan el col·legi comença a les 9:00 o bé poden sortir a les 17:00, mitja hora després d'acabar les classes). Però això no fa sortir a les notícies.

El veí de dalt ha dit...

Però si tu ets la reina de la cibernètica i la iternàutica!

DooMMasteR ha dit...

No hi ha cap problema, Tarambana.
Simplement agafeu el profe d'anglés i el posseu com a tutor de l'aula que falta, i les classes de llengua anglesa que quedin substituides per un portàtil, un projector i un curs planeta agostini. Simple, veritat?

Que bo que és en Maragall. Ai! Si el seu avi aixequés el cap...

Ànims, Tarambana!

pluja ha dit...

M'has fet pensar en un anunci d'assegurances que vaig veure l'altre dia i que comentava, precisament, la substitució de les persones per màquines en molts àmbits de la nostra vida i de com això, realment, no ens ha aportat massa res. M'apunto a la teva reivindicació!

marta ha dit...

tens tota la raó del món, Tarambana.

musa ha dit...

I amb la de gent que vol entrar a treballar de mestre… Però bé, els ordinadors sempre seran més barats que un salari…


Meh.

òscar ha dit...

estic amb la musa: els ordinadors són sempre més asequibles que un salari i, suposo, els polítics deuen pensar que poden donar més vots. en fi ....

neus ha dit...

Anna... una abraçada!!

Jordi Casanovas ha dit...

Una abraçada ben forta.

Kuroi Neko ha dit...

L'estupidesa del sistema!