dilluns, de novembre 29

La lletra escarlata

Quan s'està malalt el timbre de casa no hauria de sonar i menys si qui truca és un xicot  que parla castellà (em toca molt els nassos, coi, no representa que fan un servei públic, doncs que sàpiqguen a quin públic es dirigeixen), que et demana que li ensenyis la factura del gas per veure si pagues no sé quina quota que ells et poden treure - Entenen ells com la companyia que molt amablement li ha facilitat un carnet identificatiu que ell t'ensenya ràpidament, no fos cas que es veiés que és de mentida. 

Bé, el cas, el timbre sona, tu fas un esforç colossal per aixercar-te del sofa, et cau la manta de quadres per terra, se t'arruga el diari (ara) i et dóna la sensació que la casa s'ha ampliat en metres quadrats perquè el camí cap a la porta és etern i, a l'arribar et trobes aquest pajaro que et preten vendre duros a quatre pessetes i al contestar-li, amb veu febril, que no li ensenyaràs cap factura, et contesta de males maneres, gira cua i se'n va. A la merda, tu, tiu!

Només espero que el virus s'hagi colat per les seves fosses nassals i demà no pugui aixecar-se de la tassa del wàter. A banda d'això, he demanat almeurei que vagi a comprar pintura escarlata, demà al matí si no puc anar a l'escola pintaré una lletra C a la porta, a veure si em deixen covar el virus amb dignitat. 


4 comentaris:

viu i llegeix ha dit...

uns pajarus, aquests del gas!!!

Elfreelang ha dit...

Almenys li podries haver esternudat damunt els papers! cuida't!

Sergi ha dit...

M'estàs dient que és una estafa això del gas? A mi no m'han visitat, però és bo de saber. Arribo un dia tard, però com estàs avui, millor? No sé si hauràs pogut anar a treballar, però espero que et milloris. Vaig a veure el post de dalt a veure si en trec l'entrellat.

Josep B. ha dit...

A la meva escala s'han colat molt poques vegades, tinc la sort que el porter electrònic és una mica especial i no funciona allò de picar a tots els pisos i sols pot obrir aquell a qui li està sonant.

De totes maneres alguna vegada han arribat fins la porta de casa i s'han trobat amb la resposta estandar "Ja estic bé, gràcies, adéu." i porta tancada sense miraments.



Xexu: És una estafa legal, de fet no poden exigir-te la factura per a res, però s'escuden en que tu sí pots ensenyar-la.

Elfreelang: La idea de tossir-los a sobre me l'apunto per quan tornin a passar