diumenge, de novembre 28

Les 8 del matí d'unes eleccions

Un diumenge d'eleccions a les 8 del matí és tranquil i buit. M'entre m'arribo adormida i encara amb l'escalfor dels llençols al cos, a l'escola pública penso que bé que estaria treballar tan a prop de casa. 

Els diumenges al matí a les 8 no hi ha ningú al carrer i les finestres que altres matins acompanyen el teu pas estan fosques i soles.

I enmig de les primeres clarors, el llum de l'escola il·lumina el carrer i l'escalfor del vestíbul et dóna la benvinguda. Els bons dies circumstancials i adormits donen pas a una organització una mica caòtica de les diferents meses. Suplents i titulars s'identifiquen i les actes es comencen a escriure, deslliurant als més afortunats de quedar-se davant una urna tot un diumenge que encara no sabem que serà tan asolellat.

A l'arribar  a casa, tota fosca i aliena al moviment que ja hi comença a haver al carrer, em desvesteixo al passadís i deixo la roba despullada de forma sobre el parquet, entro a l'habitació i em torno a posar al llit, esperant poder recuperar una mica del son perdut i aixecar-me a un diumenge per estrenar.

6 comentaris:

El porquet ha dit...

Amunt, amunt! S'ha d'aixecar el país!

PD: Sóc l'antic Mr.Missis. He decidit acceptar, definitivament, la meva condició garrina!

Elfreelang ha dit...

Sort que al final no t'ha tocat quedar-t'hi! amb el fred que fa és un gust posar-se al llit!

Audrey ha dit...

Hauria de poder recuperar-se aquest dia invertit en la democràcia!

Zincpiritione ha dit...

Això d'haver d'anar a l'escola en diumenge i tot no pot ser bo. Com a mínim als mestres us hauria de tocar en col·legis que no fossin escoles (tot i que tècnicament parlant un col·legi sempre seria una escola, i viceversa... buenu ara m'he liat, però suposo que se m'entén, no?)

Clidice ha dit...

Bé, has gaudit dues vegades d'allitar-te en un dia, no està malament :)

Sergi ha dit...

Va ser una estoneta, una putada haver-se d'aixecar i fer acte de presència, però i el gustet que dóna tornar-te a posar al llit? Ja sé que era diumenge, però imagina que és un dia de cada dia, que t'aixeques, fas uns petits rituals, i te'n tornes al llit. A que això sona fantàsticament bé?