divendres, de febrer 11

Tecles

Provo d'entrar al blog i no puc. Provo d'entrar al meu compte de correu electrònic i no puc. Provo el del correu de l'escola i tampoc. Amb el facebook, passa el mateix.

Un desastre.

Un cop he aconseguit entrar al lloc web desitjat, escric i em surt un nyap. Tant hi fa si és post, un email a una amiga o un email a un company de feina. 

Si ho provo amb un document word, em passa el mateix. Un text intel·ligible, cert, però amb certes incoherències tipogràfiques.

És per això que demano aquí, que per favort, algú s'estudiï com crear teclats d'ordinador on la col·locació, en quant a distància, de les tecles sigui la mateixa. També seria d'agrair que algú unifiqués les diferents opcions de les tecles alt gr - que en alguns teclats no hi és - ctrl, fn - que el altres teclats no existeix - alt, shift... Això ajudaria molt  a les persones que van saltant d'un ordinador a l'altre. 

2 portàtils d'èpoques dferents a casa, 3 ordinadors a la sala de mestres de l'edat del paleolític, 1 ordinador a l'aula d'última generació, 1 portàtil d'escola una mica rudimentari... En un dia puc transitar per 7 teclats  diferents!

Si us plau, de que et serveix la mecanografia - que tampoc en sé, que escric ràpid a dues mans però només a 7 dits (si he parat a comptar-los) - doncs, de què et serveix si has d'acabar mirant el teclat per saber on poses cada dit? Hombre ya! Tants avenços per re!

8 comentaris:

Deric ha dit...

hi ha dies que la informàtica va en contra nostre!

El porquet ha dit...

Diuen que el futur serà sense teclats. Paciència...

Sergi ha dit...

7 dits? Jo en faig servir com a molt 4!!

Mira, hi ha uns teclats de plàstic que s'enrotllen i ocupen molt poc espai. Van amb USB, així que el pots portar a sobre i endollar on vulguis. T'hi acostumes, i llestos.

Sí, ja sé que és una solució molt cutre, però mira...

maria ha dit...

I no vull dir-te ja quan canvies de país i et trobes en que les lletres estan en diferent ordre...

Laia ha dit...

Uf, jo com en Xexu aquest problema encara no en tinc, perquè no tinc prou fluidesa com per poder escriure gaire estona sense mira el teclat.

I què me'n dius d'aquells teclats (també del paleolític com tu dius) que per poder clicar una tecla primer has de fer sessions de gimnàs perquè van més dures que una pedra?

Estudi 66 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Per acabar-ho d'adobar, a Facebook he trobat això, i en castellà!:
http://www.facebook.com/ana.tarambana

Unknown ha dit...

Ostres, 7 dits...Ets una màquina, no? Jo estic ara mateixa comptant (d'ací que estiga escrivint-te coses realment absurdes) i...5, crec que 5!!
:)