dimarts, d’abril 12

Season 06 Episode 20 (cony! només he escrit 20 posts aquest any!)

Seguint amb les energies renovades després del Spring Break, com les millors sèries americanes, en el capítol - post d'avui la protagonista, Anna Tarambana, fa front al nou dia després de no aclucar ull per culpa del mal de queixal. El constant dolor fa d'eix dels grans moments del dia. La protagonista es veu obligada a aixecar-se d'hora - després de no haver dormit - per tornar a picar l'avaluació dels seus alumnes, després de perdre el document. En el capítol també es fa un breu esment a les notícies d'actualitat - cortesia del departament - amb una diàleg brillant amb la directora en el seu habitual paper de torra collons (spoiler):

"Ja heu vist que l'any que ve treballareu més hores?"
"Treballareu? Treballarem, no? Tu també"

Més endavant, es viu un moment de tensió quan a la protagonista se li escapa un nen durant la visita fora l'escola -M en el seu paper de nen amb transtorns que no saps perquè t'acabaries menjant a petons - també es viu un moment tendra on el nen i la mestra es reconcilien. 

A les acaballes del capítol es veu la protagonista fent de mestressa de casa, intentant reorganitzar la roba d'hivern - que cada any ocupa un calaix més- mentre espera alseurei. En acabar el capítol s'intueix que la son està a punt de véncer, i inevitablement ens preguntem: se'n recordarà de prendre l'antiinflamatori o haurà de no dormir durant un altre nit?

Un cop més, ens queden molts fronts oberts: Com s'ho ha fet per endreçar més roba en el mateix espai?  Elseurei arribarà i s'haurà de fer els entrepans per la setmana? Què soparan? Haurà rebut la cap d'estudis el document que la protagonista, eficientment, ha enviat a les 8 del matí? Resistirà el dolor fins la propera visita al dentista dilluns vinent?

Trepidant.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Com es nota que ets seguidora de sèries americanes. La descripció del capítol que has fet és molt fidedigne del que seria una sèrie d'aquestes. T'ha faltat un Previously, on AnnaTarambana's, però la resta bé.

... ha dit...

Quin capítol més interessant!

Més, més... en volem més, volem si la directora treballarà més, volem saber com col·loca la roba d'hivern, de què s'ha fet els entrepans de la setmana alseurei, volem saber si s'ha pres l'antiinflamatori... i volem saber si el dentista finalment empasta o arrenca el queixal!

v ha dit...

ara serè jo la que no podrè dormir, de tan intrigada com m'has deixat!

El porquet ha dit...

Quants interrogants! Ja estava llegint mentalment el "continuarà".

I el proper post el pots començar amb... "previously on lost"